Magazin

Dupa fapta si rasplata! Narcisa a lui Guta a fost dusa la SECTIE pentru AUDIERI

Publicat: 24 oct. 2014
Scandalul dintre Narcisa Guta si Beyonce de Romania nu a ramas fara urmari. In aceasta dimineata, „sotia” lui Guta a fost luata pe sus de mascati si dusa la sectie pentru audieri.
La ora 7 dimineata era agitatie mare in curtea Narcisei Guta, pentru ca deja se stia ce urma sa se intample. Cu 45 de minute mai tarziu, mascatii au luat-o de acasa pe Narcisa. „Sotia” lui Guta a declarat, ironic, ca merge „sa se plimbe, ca fetele”. Potrivit Antena Stars, satena a luat cu ea si certificatul de nastere al fiului sau, Alberto. In casa se mai aflau si Nicolae Guta si nora Nacisei. Femeia a fost luata si ea cu duba de mascati.

Citeste si: Beyonce de Romania vrea sa fuga de toti si de toate! A luat o decizie RADICALA in privinta lui Guta!

Nicolae Guta a fost martor la intreaga scena, dar a ramas acasa cu Alberto. Narcisa Guta este, in prezent, audiata la sectia de politie din Popesti-Leordeni, dupa ce, acum doua zile, a intrat in casa peste cea mai recenta iubita a lui Guta, Beyonce de Romania, ar fi amenintat-o, ar fi batut-o si i-ar fi furat bani, bijuterii si cateva telefoane mobile.
Potrivit Codului Penal, talharia savarsita intr-o locuinta sau in dependinte ale acesteia de doua sau mai multe persoane se pedepseste cu inchisoare pana la 12 ani.

Citeste si: Clipe INGROZITOARE pentru Beyonce de Romania! Narcisa lui Guta a BATUT-o, UMILIT-o si a INGENUNCHIAT-o!

Scandalul dintre cele doua iubite ale lui Nicolae Guta ar fi pornit de la un telefon pe care Narcisa l-a primit din partea lui Beyonce, in care blonda l-ar fi jignit pe Alberto, baiatul Narcisei cu Nicolae Guta. Satena s-a plans si acum cateva zile ca Beyonce o „teroriza” cu mesaje de amenintare. Mai mult, din cauza lor, Narcisa s-a refugiat la Focsani, la cei doi fii mai mari ai sai si a fost la un pas sa fie injunghiata de unul dintre ei pentru ca nu i-a dat bani.
Sursa: spynews.ro 


loading...

Comentarii
  • Ce borâtanie de țigancă împuțită! Unde este Antonescu? Scăpam dracului odată pentru totdeauna de nația asta jegoasă. Toți țiganii de pe această planetă trebuie gazați și introduși în gropi comune începând de la 0,1 – 99 ani. Spurcată nație!

    • Tiganca asta ca si aletele, ca si toti de un neam, au prins de sute de ani teren plin de toleranta pe meleagurile noastre mioritice..Adica au facu ce au vrut, cum au vrut si unde au vrut, iar romanul nostru s-a indognat si i-a trecut..Mai dupa revolutie, stirpea asta a inceput sa acumuleze bani Dumnezeu stie cum si acestia neavand miros au marit si mai mult gradul de toleranta in momente critice…UE critica nu atat pe ei ca mentalitate ci pe noi ca nu am luat masuri din timp cum ar fi, intr-un mioc exemplu, interzicerea lor de a se urca in mijloace de transport public pentru ca pur si simplu infecteaza olfactiv mediul public..Dar noi…am lasat-o asa…Ei, tiganii si metehnele lor (ajungandu-se la cazuri de acest gen) sunt creatia noastra ca popor. Asa ca ii avem si au ramas aici din lipsa noastra de reactie, iar daca pleaca poarta marca (born in Romania)

Adauga un comentariu