Sport

Dupa Italia si Spania, Torje poate ajunge în Anglia. Inca un club din PL, pe urmele romanului

Publicat: 21 iun. 2016

Dupa Serie A TIM si La Liga, Gabriel Torje îsi poate trece în CV si o experienta în Premier League. Internationalul român este dorit de Stoke City, echipa care a încheiat pe locul 9 în ultima editie a campionatului Angliei.

Modul rusinos în care România a parasit Euro 2016 nu înseamna neaparat o scadere a interesului pentru „tricolori”. O dovedeste faptul ca Torje nu duce lipsa de oferte, desi fostul dinamovist a fost titular o singura data la turneul final din Franta.

Jucatorul de 26 de ani si-a încheiat împrumutul la Osmanlispor si va reveni la Udinese, însa italienii nu îl vor pastra si doresc sa-l vânda. Galatasaray este una dintre posibilele destinatii pentru internationalul român, dar pe fir a intrat si Stoke City, a doua echipa engleza interesata de mijlocas, dupa West Ham.
Cu câteva zile în urma, reprezentantul românului din Turcia dezvaluise ce optiuni are fostul dinamovist.

”Am auzit ca Hamburg si Frankfurt ar fi interesate de Gabriel, dar nu e adevarat. Hamburg a întrebat doar o data, asta-iarna, dar atât. Frankfurt nu a luat niciodata legatura cu noi”, a declarat agentul turc de jucatori. Totusi, Calisir recunoaste ca pe numele internationalului român au sosit mai multe oferte în aceasta vara. ”Exista o oferta din Bundesliga, una din Premier League si avem si de la marile cluburi din Turcia”, a spus impresarul.

Formatia antrenata de Mark Hughes îl doreste pe fotbalistul care a reusit 3 goluri si 6 pase decisve pentru Osmanlispor în ultimul sezon si ar putea face curând o oferta, pentru a anticipa tentativa Galatei de a-l transfera pe Torje, scrie presa engleza.
Udinese solicita 2 milioane de euro în schimbul lui Gabi Torje, pe care friulanii l-au transferat în 2011. Fostul dinamovist nu a reusit sa se impuna în Italia, fiind împrumutat succesiv la Granada, Espanyol si Konyaspor.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu