Cancan ultimă oră

După moartea lui Cornel Galeș, un bărbat a fost arestat! Ce s-a întâmplat

Publicat: 09 dec. 2019

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie într-un grav accident rutier, în Spania. Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-ar fi aflat în mașină cu alți doi prieteni, unul care se află în stare gravă la spital, iar altul care dispăruse. Se pare că acesta a fost prins și arestat.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete și-a pierdut viața într-un accident tragic petrecut pe o şosea din Spania. Bărbatul se afla în momentul accidentului alături de alți doi prieteni, unul care se află în stare gravă, iar altul care ar fi fugit de la fața locului. Potrivit Ciao. ro, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a afirmat că bărbatul care a fugit de la fața accidentului ar fi fost prins: ”Se pare că pe cel dispărut l-au găsit și este arestat”. Deoarece Cornel Galeș nu a fost cel care a condus mașină, cel mai probabil, bărbatul dispărut a fost cel care se afla la volanul mașinii, acesta fiind și motivul pentru care a vrut să părăsească locul accidenului.

Cornel Galeș nu a avut nici o șansă de supraviețuire, iar impactul a fost mortal. Trupul acestuia va fi adus în țară pe 10 decembrie, urmând ca pe data de 12 decembrie să fie înmormântat la cimitirul Străulești 2, acolo unde își doarme somnul de veci și cunoscuta cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete. Fostul soț al artistei le-ar fi spus prietenilor înainte să moară că nu îi este frică de moarte și chiar o rugă pe aceasta să îl ia la ea.

Cum a murit Cornel Galaș
Un prieten de-al lui Cornel Galeș a povestit pentru Antena Stars cum și-a găsit sfârșitul Cornel Galaș: ”A făcut un sens giratoriu și acolo la intrarea în autostradă s-a lovit de balustrada în stânga, apoi mașina a fost proiectată în dreaptă. A ieșit prin trapă”, a spus acesta. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu purta centura de siguranță, fapt ce i-a grăbit moartea.loading...

Adauga un comentariu