Magazin

Dupa mult timp, Antonia a spus adevarul. Ce s-a intamplat dupa l-a nascut pe Dominic

Publicat: 20 iun. 2016
1

Desi acum are un fiu cu Alex Velea, pe nume Dominic, Antonia se lupta in continuare pentru custodia fiicei pe care o are cu Vicenzo Castellano, micuta Maya. Antonia a fost invitata sa scrie un editorial pe site-ul unei vedete media. Cantareata a facut niste marturisiri emotionante despre iubirea fata de cei doi copii, Dominic si Antonia.

„Multe cupluri amana momentul aparitiei unui copil in viata lor. In cazul meu, Maya a venit pe lume cand aveam 21 de ani. Multi ar spune: „inconstienta”, pentru mine insa, a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea. Cand am aflat ca voi fi mama pentru prima data, nu mi-a venit sa cred! In mintea mea, o mie de ganduri: oare sunt pregatita? Nu sunt prea mica pentru a aduce pe lume un copil? Cu timpul, am invatat ca, de fapt, din momentul in care dai viata, totul decurge natural.

Intr-adevar, ai multe de invatat, dar nimeni nu te poate invata sa fii mama, totul vine de la sine si simti. Punct. Pur si simplu, simti sa iti protejezi copilul, sa ii oferi tot, sa il iubesti neconditionat, sincer. Atunci cand am tinut-o in brate pe Maya pentru prima data, mi-am dat seama ca nu m-am simtit nicicand mai implinita. Acum, ca am doi copii, sunt si mai fericita si binecuvantata! Dominic mi-a luminat universul, pe alocuri intunecat de clipe negre. Cu zambetul lui si cu bucuria din ochi atunci cand ma vede, cand ma striga „mama„.

Vreau sa le ofer copiilor mei, Maya si Dominic, fericire, educatie, si la un moment dat, imi doresc sa se bucure unul de altul! Astept momentul! Nu cred ca este fericire mai mare pentru o mama decat sa isi vada copiii impreuna, fericiti, oferind si primind iubire. Vreau sa creasca si intr-o zi, sa fie niste oameni iubitori si buni” a scris artista.

Adauga un comentariu