Din lumea filmului

Dupa ‘The Young Pope’, urmeaza ‘The New Pope’, cu sau fara Jude Law ?

Publicat: 18 mai 2017
3

Dupa succesul international al serialului de televiziune ‘The Young Pope’, cu Jude Law ca protagonist, regizorul italian italian Paolo Sorrentino va incepe curand filmarile la ‘The New Pope’, cu un nou papa ca personaj principal si un casting care inca nu a fost anuntat, relateaza AFP.

Nu se stie inca daca actorul britanic Jude Law, alias papa Pius al XIII-lea, isi va relua rolul in acest nou serial a carui productie a fost anuntata de companiile audiovizuale HBO si Sky pentru 2018.

Vezi si Cine va prezenta gala Oscarurilor in 2018

Singura certitudine este ca serialul il va avea din nou ca regizor pe laureatul cu Oscar Paolo Sorrentino si ca se va desfasura „in lumea papalitatii moderne”, a relevat Sky pe site-ul sau de internet.

„Castingul pentru rolul noului papa si pentru rolurile secundare va fi lansat curand”, a precizat Sky.

Potrivit mass-media de specialitate, ‘The New Pope’ nu ar trebui sa fie continuarea la ‘The Young Pope’, ci un nou proiect axat pe figura unui nou suveran pontif.

„Jude Law nu va fi protagonist, dar ar putea aparea sub forma de flash back-uri”, a asigurat Corriere della Sera.

In cele zece episoade ale serialului, Jude Law a intrepretat rolul unui tanar prelat italo-american care este ales papa spre surprinderea generala. Insa desi cardinalii au crezut ca este vorba de un tanar usor de manipulat, Pius al XIII-lea se dovedeste a fi un papa cu o personalitate complexa si machiavelica.

Prezentat in avanpremiera la Mostra din Venetia in 2016, serialul a fost salutat de critica si de telespectatori pentru caracterul sau original si estetica ingrijita. Serialul a fost vandut in aproape 110 tari.

Adauga un comentariu