Eveniment-Social

DVD-ul artistului André Rieu – „Live in Bucuresti”, disponibil exclusiv la Carrefour

Publicat: 26 nov. 2015
1
Carrefour Romania anunta maine, 27 noiembrie, lansarea oficiala a DVD-ului artistului André Rieu – „Live in Bucuresti„, urmand ca din aceeasi zi aceste DVD-uri sa devina disponibile pentru clienti exclusiv in reteaua de hipermarketuri Carrefour. In plus, toate veniturile realizate in urma comercializarii acestor DVD-uri vor fi donate victimelor din Club Colectiv. In luna iunie a acestui an, mult indragitul violonist André Rieu a cucerit inimile celor peste 85.000 de spectatori din Romania cu sapte concerte grandioase, iar momentele minunate petrecute alaturi de publicul din Romania l-a determinat pe marele artist sa consolideze aceasta relatie, pregatind un cadou deosebit, in pragul lunii decembrie.
Pregatind lansarea oficiala a DVD-ului sau, artistul nu a ramas indiferent in urma tragediei de la Colectiv, deplasandu-se la Bucuresti special, pentru a aduce un omagiu si, de asemenea, pentru a veni in sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis sa doneze familiilor indurerate intreg profitul rezultat in urma vanzarii DVD-ului concertului de la Bucuresti. Evenimentul de lansare se va desfasura maine, 27 noiembrie, in foaierul Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, la ora 15:00, unde vor fi asteptati primii cumparatori ai noului DVD. Toti cei prezenti vor putea achizitiona primele exemplare ale DVD-ului si vor putea obtine un autograf, semnat chiar de catre André Rieu. DVD-ul va deveni disponibil pentru clienti exclusiv in reteaua de hipermarketuri Carrefour si va putea fi achizitionat la pretul de 49,90 de lei.
„Ne bucuram sa aducem in magazinele noastre opera unui artist atat de indragit de catre publicul roman si sa ne incantam clientii cu muzica acestuia. Si pentru ca muzica are darul de a alina sufletul, iar de aceasta mangaiere au in acest moment cea mai mare nevoie victimele din clubul Colectiv, ne-am alaturat cu drag initiativei artistului de a veni in sprijinul acestora. Sub indemnul „Vezi, asculti, ajuti #Colectiv”, invitam clientii sa cumpere DVD-ul lui André Rieu, urmand sa directionam toate veniturile incasate din vanzarea lor catre familiile victimelor”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.
Adauga un comentariu