Diverse

E asta e buna

Publicat: 22 mart. 2016
Un individ isi suspecta sotia ca avea un alt barbat. Intr-o zi, se hotari sa vina acasa la o alta ora ca de obicei si a surprins-o in flagrant dormind cu alt barbat. Scoase revolverul cu grija, ca sa nu-i trezeasca, il arma si cand era gata sa traga primul glont incepu sa se gandeasca.
In ultimul timp isi daduse seama ca viata lui de barbat casatorit se imbunatatise: sotia nu-i mai cerea bani sa cumpere carne, nici pentru haine, bijuterii sau pantofi, cu toate ca aparea mereu cu o rochie noua, o bijuterie noua sau sandale la moda. Copiii schimbasera scoala publica din cartier cu o scoala privata, intr-un cartier elegant al orasului. Ca sa nu mai spunem, de noua masina pe care sotia o achizitionase, in ciuda faptului ca de patru ani nu-i mai crescuse salariul si de atunci am suspendat cota lunara pe care trebuia sa i-o dau. Iar de provizii, ce sa mai vorbim: niciodata nu a avut atata abundenta in casa ca in ultimele luni. Si plata luminii, a apei, a telefonului plus internetul, telefoanele mobile, ratele la cardurile de credit, de cat timp nici nu mai auzise vorbind
despre ele.
Motivul era ca sotia lui era o combinatie intre Nicole Kidman, cu Catherine Zeta Jones si Elizabeth Hurley. O nebunie, delicioasa, apetisanta si atragatoare.
A pus arma inapoi cu aceeasi grija ca sa nu-i trezeseasca si a iesit din camera incetisor. S-a oprit in usa salonului, aprins o tigara, a reflectat un pic si si-a zis:
– Tipul plateste chiria, supermarketul, educatia copiilor, facturile casei, masina! Toate cheltuielile casei! Eu ma culc cu ea in fiecare zi…
Si, iesind din casa, casa lui, trase concluzia:
– La naiba! Totusi, incornoratul este el!


loading...

Adauga un comentariu