National

E OFICIAL: A fost numit noul director general al TAROM

Publicat: 21 mart. 2019
1

TAROM are un nou director general dupa ce Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a TAROM s-a reunit aseara si a numit un nou Consiliul de Administratia la compania aeriana nationala, iar astazi ministrul Transporturilor l-a numit director general al TAROM pe Florin Susanu.

Mandatul fostului Consiliu de Administratie a expirat si impreuna cu el si mandatul de director general al lui Wolff Werner-Wilhelm. Desi in anul 2018 situatia la TAROM s-a imbunatatit considerabil, partile nu au ajuns la un acord pentru continuarea in aceeasi formula manageriala.

Haos la TAROM? Un iesean nu si-a gasit cursa pentru care a cumparat biletul

Florin Susanu a mai fost director general al TAROM, dar cu titlul de interimar, in 2017, dupa demisia fostului director de atunci, Eugen Davidoiu.
Miscarile de la TAROM vin in contextul in care premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de control la compania aeriana, iar in Camera Deputatilor s-a votat formarea unei comisii de ancheta care sa verifice activitatea Tarom.

TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania opereaza peste 50 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share.
Compania detine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcatuita din 23 de aeronave, si este membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Adauga un comentariu