Actualitate

E OFICIAL! Un nou sef la Inspectoral Scolar Judetean Iasi

Publicat: 08 nov. 2016
1
Avand in vedere ca, prof. dr. Camelia Gavrila candideaza pe listele PSD la alegerile parlamentare de pe data 11 decembrie, aceasta a decis sa intre in concediu, urmand ca interimatul sa fie asigurat de prof. Bogdan Barzoi
„Va informam ca incepand de maine, 9 noiembrie 2016, si pana in data de 11 decembrie inclusiv, toate atributiile de Inspector Scolar General al ISJ Iasi sunt preluate de prof. Bogdan Barzoi, Inspector Scolar General Adjunct. Activitatea d-nei Inspector Scolar General Camelia Gavrila se suspenda in aceasta perioada, cand va fi in concediu legal pentru a se disocia complet activitatile politice, specifice campaniei electorale de cele educationale corelate cu ISJ Iasi. Din echipa manageriala mai face parte si d-na Inspector Scolar General, prof. Mihaela Tura”, transmite purtatorul de cuvant al ISJ Iasi, prof. Sabina Manea. 
Comentarii
  • Cum asa? Adica o sa ramana Joiana fara islaz, tocmai acuma, cand tocmai ce a invatat (provizoriu, e drept) cum este sa ai acces la iarba grasa? Pai degeaba atata pupincurism si atatea limbi moi si catifelate? Neeee, barzaunul de Barzoi este doar o diversiune pe termen scurt. Joiana va fi, iar din spatele ei va conduce tot Matroana.

Adauga un comentariu