Magazin

E timpul să devii creativ în această perioadă! Află ce îți recomandă bloggerii de succes

Publicat: 07 apr. 2020

Anul bisect 2020 a scris istorie încă din primele luni, din cauza pandemiei generate de virusul Covid-19, ceea ce a dus la decretarea unei stări de urgență în majoritatea țărilor de pe glob. Oamenii au fost sfătuiți să respecte sfaturile autorităților și să rămână în casă cât mai mult posibil. Această decizie drastică are multe beneficii, pentru că, în afara protecției pe care ți-o asigură, îți oferă și timp pentru dezvoltarea  creativității și pentru descoperirea talentelor ascunse.

Dacă ai o înclinație spre literatură, poți să-ți așterni gândurile pe hârtie sau pe o pagina de blog, ca să fii în pas cu trendurile secolului 21, iar dacă ești pasionat de fotografie, poți crea o expoziție în mediul virtual, alternative ideale, mai ales acum când oamenii își petrec cel mai mult timp în fața calculatorului.

Iată care sunt sfaturile bloggerilor pentru crearea unui site original care să-ți aducă succes:

  1. Achiziționează echipamentul de lucru

Chiar dacă este vorba doar de un simplu blog, unde îți vei publica textele sau de o platformă, unde vei încărca fotografiile realizate de tine, este important să ai un laptop sau un calculator destul de stabil din punct de vedere tehnic. Cu cât configurația acestuia este mai bună, cu atât performanța este mai mare, ceea ce înseamnă că vei reuși să instalezi diferite programe de editat poze, de exemplu și nu vei întâmpina dificultăți la scrierea unui document. Dacă, în momentul de față, nu beneficiezi de un astfel de dispozitiv, poți să-ți achiziționezi un model nou de pe site-urile de specialitate, iar un credit fulger aprobat online îți va oferi suportul financiar, de care ai nevoie. Analizează toate specificațiile și nu-ți face griji dacă prețul de achiziție este un pic mai mare, pentru că amortizarea financiară pe termen lung este garantată.

  1. Alege numele și conținutul

Pentru un succes garantat, numele ales pentru blogul tău trebuie să fie unul sonor, unic și care să aducă un strop de culoare în conținutul care se găsește, în prezent, pe internet. Specialiștii recomandă ca titlul să fie unul care să aibă legătură cu tema aleasă și să nu fie abstract. De asemenea, un alt lucru foarte important este alegerea unui domeniu, pentru că acesta aduce plus valoare. Tema blogului trebuie să evite nișele, pentru a permite accesarea lui de către cât mai mulți utilizatori, ceea ce înseamnă că este necesar ca întreg conținutul să fie „evergreen” (mereu verde) și să cuprindă mai multe domenii, care să fie căutate mereu.

  1. Definește-ți stilul

Poți oferi un plus de originalitate prin adăugarea unei note personale, în care să îți saluți cititorii și să îi convingi să îți urmărească postările. Include și o pagina de contact, unde aceștia să îți poată trimite un mesaj sau unde alți bloggeri să ia legătura cu tine, dacă își doresc o colaborare.

Așadar, urmând aceste sfaturi, poți crea un blog care să îți aducă satisfacție, atât financiara, cât și spirituală. Profită de această perioadă, în care îți petreci timpul liber în casă și fii creativ!

 

sursa foto: unsplash.com

 
Adauga un comentariu