Curiozitati

„E un tablou de COMANDA urias”. Secretul TERIBIL care sta ASCUNS in Muntii Bucegi

Publicat: 01 ian. 2017
9
Marele mason Massini a aruncat o informatie bomba in 2003. El sustine ca are informatii si documente ultrasecrete care provin de la Statul Major al Pentagonului, referitor la un loc din Romania. El spune ca grupul Bilderberg are reprezentanti in cele mai importante organisme economice, politice si militare din SUA.
Dincolo de aceste grupari exista formatiuni de elita care monitorizeaza viata stiintifica si tehnologia de pe intreaga planeta.
Tot ceea ce este important sau se descopera este adus la cunostinta celor din elita mondiala. Aceasta a fost si cazul observatiilor secrete in ceea ce priveste teritoriul Romaniei.
Pentagonul are mai multe programe militare si de spionaj geodezic, folosind mai multi sateliti geostationari de inalta tehnologie.
Unul dintre acestia, care se bazeaza pe tehnologia bionica si pe cea a undelor de forma, a reperat in 2002 o structura aparte intr-o anumita zona a muntilor Bucegi. In primul rand, spatiul gol identificat in interiorul muntelui, nu comunica cu exteriorul ci incepe direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia.
In al doilea rand, are forma unui tunel regulat care coteste brusc spre centrul muntelui, intr-un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului este perfect plan. Cel de al treilea element a pus pe ganduri pe cei de la Pentagon. Scanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structuri din interiorul solid de piatra care margineau inceputul tunelului si sfarsitul acestuia si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva in acel loc.
Erau baraje energetice artificiale. Primul era plan, drept ca un zid, care bloca accesul in tunel. Al doilea era masiv, ca o cupola sau o semisfera, care se afla la capatul opus al tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini afirma ca acolo se afla ceva deosebit de important.
Ansamblul tunel-hemisfera se afla intr-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se afla intr-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se afla pe verticala ce corespunde stancilor de pe creasta numita Babele. Dupa tabloul de comanda exista un patrat mare cu latura de trei metri pe care se afla o amorfa.
Continutul ei reprezinta unul dintre punctele forte ale descoperirii. Aceasta este ceea ce venerabilul Massini isi dorea pentru el si pentru elita masonilor. Amorfa contine un praf alb foarte fin. Cercetatorii americani au ramas consternati cand au constatat ca substanta are o structura cristalina necunoscuta a aurului monoatomic care este foarte dificil de obtinut mai ales in formula de puritate foarte mare. Pulberea de aur in starea ei pura stimuleaza foarte mult anumite fluxuri si schimburi energetice la nivel celular si neuronal. Adica provoaca un proces accelerat de intinerire.
Teoretic, un om poate sa traiasca in acelasi corp fizic mai multe mii de ani cu conditia sa consume la anumite intervale de timp, bine determinate si in anumite cantitati, pulbere de aur monoatomic. Asa se explica longevitatea anumitor personalitati si intentiile ascunse ale masonilor.
Dupa aceasta descoperire americanii au venit la Bucuresti si au interzis autoritatilor romane sa dea publicitatii aceste informatii.
Discutiile dintre oficialii americani si partea romana s-au facut cu usile inchise si fara translator. Discutiile au fost foarte violente, incat diplomatii strigau unii la altii, proferand amenintari si represalii economice. Celelalte state ale lumii nu cunosteau nimic din aceasta problema, iar americanii stiau bine ca oricand o alta tara puternica s-ar fi coalizat cu Romania.
Declaratia ar fi cuprins principalele date ale descoperirii din muntii Bucegi, punand la dispozitia intregii lumi dovezi, fotografii si alte elemente esentiale pentru clarificare. Ar fi fost invitati cei mai mari oameni de stiinta pentru cercetari. Dar cel mai important aspect l-ar fi constituit dezvaluirea despre trecutul extrem de indepartat al omenirii si despre istoria reala carea fost aproape complet contrafacuta. Americanii au reactionat vehement pentru ca aceasta declaratie ar fi spulberat intr-o clipa influenta lor planetara si poate ar fi aruncat in haos economia si ordinea mondiala, scrie efemeride.ro.
Acesta a fost principalul motiv invocat de americani. Romania a primit un mesaj de la Papa care solicita o cumpatare inainte dea face acest pas fundamental pentru omenire. Papa a transmis chir ca va pune la dispozitia statului roman anumite documente stravechi, din arhiva secreta a Vaticanului. Au facut interventie masonii la Vatican? Ideea a fost, dupa aceste dezbateri indelungate, ca aceste dovezi sa fie facute publice gradual, sa nu fie panica si haos.
Adauga un comentariu