Jocuri

EA da startul serviciului Origin Access – jocuri la abonament

Publicat: 13 ian. 2016

Electronic Arts a anuntat pornirea serviciului Origin Access, prin intermediul caruia abonatii urmeaza sa primeasca o sumedenie de beneficii, pornind de la jocuri gratuite ce pot fi descarcate si jucate pe toata durata abonamentului, si ajungand pana la reduceri de preturi pentru achizitiile noi sau posbilitatea de a incerca jocurile noi cu o saptamana inaintea aparitiei.
 
Electronic Arts deja are un serviciu similar pentru Xbox One, denumit EA Access, care ofera beneficii similare lui Origin Access. Spre deosebire de fratele sau de pe console, Origin Access nu va beneficia de jocuri gratuite doar din partea EA, serviciul urmand sa includa acces si la titluri provenite de la studiouri independente.

Origin Access se lanseaza cu un „Vault” (colectie de jocuri complete la care abonatii au acces imediat) destul de cuprinzator. Acesta cuprinde urmatoarele titluri:

– Battlefield 3 SE
– Battlefield 4 Digital Deluxe Edition
– Battlefield Hardline Digital Deluxe Edition
– Dead Space
– Dead Space 2
– Dead Space 3
– Dragon Age 2 SE
– Dragon Age Inquisition Digital Deluxe Edition
– Dragon Age Origins Ultimate Edition
– FIFA 15 SE
– NFS: Rivals Complete Ed.
– Plants vs. Zombies Garden Warfare
– SimCity (2013) SE
– The Sims 3 Starter Pack
– This War of Mine (primul titlu Third party, provenit de la 11 bit studios)

Pe langa jocurile din Vault, serviciul Origin Access va oferi o reducere de pret de 10% pentru orice achizitie realizata prin intermediul Origin, fie pentru jocuri complete, fie pentru DLC-uri pentru acestea. De asemenea, abonatii Origin Access vor avea acces la noile aparitii cu o saptamana inainte de lansare, in versiuni trial limitate fie ca timp de joc, fie ca optiuni oferite. Progresul realizat in editia trial va face trecerea catre jocul complet, daca decideti sa-l achizitionati.

Origin Access are la baza un abonament lunar de 4,99$ / 3,99£ si este disponibil, momentan, doar in Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii, Germania si Canada. Spre comparatie, EA Access pentru Xbox One poate fi achizitionat si sub forma unui abonament anual in valoare de 30$, fiind disponibil in toate teritoriile ce beneficiaza de suport Xbox Live.loading...

Adauga un comentariu