Actualitate

Ea e actrita care zice ca este prea sexy pentru cinematografie

Publicat: 13 iul. 2012

Adevarul este ca atunci cand o vezi pentru prima data nu poti sa nu-i remarci sanii naturali si rotunzi, fundul bombat, coapsele pline, buzele senzuale, bucele blonde, ochii patrunzantori… Esti hipnotizat de cum ti se arata si parca rolul pe care il interpreteaza trece in plan secund.

Cine ar fi crezut ca frumusetea, un dar dupa care tanjesc milioane de femei de pe planeta, pentru Scarlett Johansson este un adevarat impediment … in cariera. Actrita marturiseste ca aspectul fizic, o calitate importanta, de altfel, in inudustria ciematografica, a facut-o deseori sa piarda roluri importante, pe motiv ca este … prea sexy.

”Mi s-a intamplat de atatea ori. Pentru mine, din pacate, este o problema cu care ma confrunt”, a declarat Scarlett.

Totusi, este sigura Scarlett ca doar aspectul fizic a impiedicat-o sa puna mana pe acele roluri? Charlize Theron, un alt sex-simbol al cinematografiei moderne, a obtinut fara probleme partitura din ”The Monster”, pentru care regizorul a uratit-o si a pus-o sa se ingrase. Rasplata pentru sacrificiul superbei vedete nu a intarziat sa apara, ea fiind distinsa in 2004 cu un Oscar la categoria ”cea mai buna actrita in rol principal”.loading...

Adauga un comentariu