Magazin

Ea e femeia care detine SECRETUL FRUMUSETII VEDETELOR!

Publicat: 07 mart. 2013
1
„Conceptul de creare a frumusetii este inseparabil de cel al artei. Doar din convingere artistica rezulta frumusetea”. Acesta e motto-ul ei, iar ea este Gina Brooke, make-up artistul care realizeaza machiajul celor mai importante vedete din lume.
Cu precizia unui maestru, cu o tehnica artistica si un spirit vizionar unic, makeup artist si beauty trend setter, Gina Brooke ridica stiinta infrumusetarii dincolo de limitele si conventiile industriei. Cunoscuta pentru reinventarea continua a ” Reginei Pop” – Madonna – inca din 2003, Brooke sustine ca artista este si „muza” ei creativa, deoarece ambele sunt „alimentate” de acelasi foc: tendinta constanta de a „sfida normalul”.
Brooke este o combinatie intre umil si increzator si cauta perfectiunea in detalii. Renumita in special pentru maestria si atentia pe care le ofera ochilor si pielii, Brooke se inspira din Impresionistii Francezi ca: Degas, Monet si Matisse.
In compozitiile ei, Brooke percepe lumea cu toata libertatea si capriciile culturii pop si pune accentul pe aspecte din viata de zi cu zi, care zguduie notiunile noastre de arta, frumusete si reprezentare. Cu GinaBrooke, posibilitatile sunt nelimitate.
Inainte de sedintele sale de makeup, Gina foloseste Intraceuticals pentru efecte maxime, un ten uniform, dar mai ales pentru ca este o foarte buna baza de machiaj. Brooke a colaborat la 3 turnee mondiale cu Madonna si la numeroase video clipuri inclusiv: „Hung Up”, pentru care a primit premiul „Best Make up” la MVPA Award.
Talentulei se poateregasi in paginile celor mai importante reviste de frumusete: Vogue, W, Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Allure, In Style, Rolling Stone, Elle, Marie Claire, Glamour, Interview, Numero and GQ.
Lucreaza doar cu cei mai renumiti si influenti fotografi ai timpurilor noastre: Steven Klein, Mertsi Marcus, Miles Aldridge, Jean Baptiste Mondino, David LaChapelle, Deborah Tuberville, Tom Munro, Greg Kadel, Annie Liebovitz, Francesco Corrozzini.
Campaniile publicitare la care a fost prezenta: D&G, Dolce &Gabbana, Lanvin, Giorgio Armani, Akris, H&M, Furlasi L’Oreal Celebritatile cu care lucreaza: Anne Hathaway, Naomi Campbell, Gisele Bundchen, Cindy Crawford, Fiona Apple, Britney Spears, Katy Perry, David Beckham, Victoria Beckham,Justin Timberlake, Bob Dylan, Goldfrapp, Gwen Stefani sidesigur, Madonna.

sursa:libertatea.ro 

Adauga un comentariu