Secretele istoriei

Ea e rivala lui Kate Middleton? Ducesa i-a interzis lui William sa o mai invite pe superba bruneta la Palat

Publicat: 25 mart. 2019

Kate Middleton s-a certat cu una dintre prezentele eterne ale evenimentelor organizate de ducii de Cambridge. Este vorba despre Rose Hanbury (35 de ani), un fost model casatorit cu David Rocksavage (58 de ani), al saptelea marchiz de Cholmondeley.

Kate Middleton si printul William pareau buni prieteni cu vecinii lor din Norfolk, insa acum ducesa i-a interzis sotului ei sa ii mai cheme la evenimente si petreceri regale. Rose Hanbury si sotul ei au impreuna trei copii, gemenii Alexander si Oliver (9 ani) si Iris (3 ani). Acestia se jucau des cu copiii cuplului regal, insa se pare ca relatiile s-au racit definitiv.

Rose Hanbury a fost curtata de printul William

Potrivit unor surse apropiate de familia regala, intre Kate Middleton si Rose Hanbury s-a iscat o disputa. Nu se stie de la ce a inceput, insa in trecut Rose ar fi fost curtata chiar de printul William, pana ca acesta s-o cunoasca pe actuala lui sotie.

Parintii lui Rose Hanbury, Tim si Emma, sunt socati de cearta dintre cele doua, insa nu au dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect, potrivit Daily Mail.

Rose Hanbury s-a casatorit cu un barbat mult mai in varsta decat ea

Rose Hanbury este foarte cunoscuta in inalta societate. Cu un pedegree aristocrat, bruneta este faimoasa pentru frumusetea ei, dar si pentru faptul ca multi barbati puternici au incercat sa o cucereasca, printre care si William, dar nu au reusit. Alesul inimii ei este bogatasul David Rocksavage, al saptelea marchiz de Cholmondeley, care este este cu 23 de ani mai mare decat fostul manechin. Multa lume a fost socata cand cei doi s-au casatorit la doar doua zile dupa ce si-au anuntat logodna, Rose fiind deja insarcinata cu gemeni.

 
Adauga un comentariu