Magazin

Ea este cea mai bogata femeie din lume. Castiga un milion dolari la fiecare 30 de minute

Publicat: 28 sept. 2014
1

Gina Rinehart este in prezent cea mai bogata femeie din lume, averea ei fiind estimata la 29,17 miliarde de dolari.

Gina Rinehart este cea mai bogata femeie din lume, surclasand-o pe Christy Walton, vaduva lui John Walton, al carui tata a fondat compania Wal-Mart, cel mai important jucator de pe piata de retail din SUA.

Citeste si Au averi fabuloase, dar nu lasa nici un ban propriilor copii

Rinehart este mostenitoarea unui zacamant minier din Australia, iar averea ei se ridica la suma de 29,17 miliarde de dolari, castigand 1 milion de dolari la fiecare jumatate de ora. Maniera spectaculoasa in care Rinehart produce bani ii determina pe experti sa speculeze faptul ca, daca va continua in acelasi ritm, curand va deveni cea mai bogata persoana din lume. Asta inseamna ca-l va detrona pe mexicanul Carlos Slim, actualul detinator al acestui titlu, care are o avere estimata la 69 miliarde de dolari.

Citeste si Femeia asta va CONDUCE lumea. Castiga intr-o ORA, cat nu o sa castigi tu toata viata

Australianca a ajuns sa fie cea mai bogata femeie din lume dupa ce a mostenit un zacamant minier de la tatal sau. Rinehart era un personaj necunoscut pana in urma cu doi ani. Celebritatea a facut-o insa sa-si puna geamuri blindate la geamurile de la birou si de la masini. In plus, si-a angajat fosti militari ca garzi de corp si detine un apartament intr-un complex rezidential plutitor.

Citeste si Cea mai bogata femeie din lume provoaca un nou scandal: Africanii ar munci pe 2 dolari pe

Gina Rinehart conduce o companie privata de resurse miniere, Hancock Prospecting, si a intrat in atentia mass-media anul trecut, cand Citigroup i-a evaluat averea la 11 miliarde de dolari, cu mentiunea ca ar putea obtine titlul de cea mai bogata persoana din lume, daca preturile materiilor prime se vor pastra la acelasi nivel in anii urmatori.

Potrivit topului realizat anual de SmartCompany, Rinehart castiga bani si din alte active pe care le detine, mici investitii non-miniere. Compania Roy Hill ii va ridica averea personala a australiencei la 20 de miliarde de dolari.

Citeste mai multe pe gandul.info

Adauga un comentariu