Actualitate

Ea este femeia din Bacău ce a fost înjunghiată mortal de vărul soțului. Două suflete nevinovate au pierit în urma gestului cumplit al bărbatului

Publicat: 01 aug. 2022
colaj femeia injunghiata din Bacau si criminalul, varul sotului sau
Femeia înjunghiată de vărul soțului a murit alături de fiica sa cea mică

Incidentul din Bacău, comună Gioseni, în care un bărbat le-a înjunghiat pe soția și fiica vărului său în urma unui conflict spontan, a şocat toată comunitatea. Până în acest moment, nimeni nu cunoaşte motivul pentru care bărbatul, care era văr cu soțul femeii, a intrat peste aceasta în casă și a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit.

Furia individului nu s-a oprit aici, acesta năpustindu-se şi spre fata cea mare, în vârstă de 12 ani, doar că cea mică, de 10 ani, a început să țipe și bărbatul s-a întors spre cea ea, îngunghiind-o și pe aceasta.

Cu ultimele puteri, femeia s-a dus la o vecină să îi ceară ajutor și a sfârșit în brațele acesteia. Cânda realizat gravitatea faptei comise, bărbatul și-a pus capăt zilelor.

Femeia înjunghiată de vărul soțului a murit alături de fiica sa cea mică

Fata cea mare, ce a scăpat de furia bărbatului, a fost preluată de DGASPC Bacău. Părinții femeii înjunghiate de vărul soţului vor meargă la DGASPC să o aducă pe fată acasă.

Amintim că la data de 30 Iulie, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a fost sesizat printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că, în comună Gioseni ar fi 3 persoane înjunghiate. La locul incidentului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, criminaliști și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

„Din primele cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din comună Gioseni ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză și-ar fi provocat leziuni, incompatibile cu viața”, au anunțat reprezentanții IPJ Bacău.

Acum, cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror.

Mărturia femeii în braţele căreia s-a stins victima

Femeia din Bacău, ucisă împreună cu fetiţa ei de 10 ani, s-a stins chiar în braţele vecinei sale. Înainte de a o ucide, bărbatul i-a înjunghiat mortal fiica cea mică, apoi s-a sinucis. Bătrâna care a văzut ce s-a întâmplat, a povestit despre tragedia cumplită la care a fost martoră.

„Eu făceam treabă aici şi odată am auzit o ţipătură, dar până când am ieşit din chilie de aici, femeia a fugit în casă la mine, dar nu puteam să stau de vorbă cu ea, nici nimica să îi fac, că îi curgea sângele. După aia a venit lumea a sărit şi au dat telefon. Acolo în casă la mine a stat până la sfârşit. Ce femeie era şi omul acela era de treabă”, a spus bătrâna.

Cealaltă fetiţă a femeii, în vârstă de 12 ani, a reușit să scape din mâinile atacatorului, ieşind în stradă şi ţipând după ajutor.

Întreaga comunitate din Gioseni este îngrozită de această tragedie, în timp ce soţul femeii înjunghiate de vărul acestuia încearcă să ajungă în ţară, deoarece este plecat la muncă, în Italia.
Comentarii
Adauga un comentariu