Magazin

Ea este fetita bionica. Nu mananca, nu doarme si nu simte durerea – FOTO

Publicat: 19 ian. 2016
Medicii au stabilit ca Olivia Farnsworth, in varsta de sapte ani, sufera de o afectiune rara, respectiv ii lipseste un set de cromozomi. Mama ei a observat ca fetita este diferita de alti copii cand a vazut ca nu plange si nu doarme in timpul zilei. La un moment dat fetita a stat treaza timp de trei zile si trei nopti si nu este interesata de mancare. Medicii cred ca Olivia este singura persoana din lume care manifesta toate aceste simptome simultan.
Specialistii o numesc fetita bionica, intrucat nu simte nici macar durerea. Copila i-a socat pe medici dupa ce a fost izbita de o masina si tarata cativa metri, insa s-a ridicat de pe strada ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si nu a plans. Mama ei, Niki Trepak, de 32 de ani, spune ca fetita nu are deloc simtul pericolului.
„A fost calcata de masina si tarata cativa metri, dar nu s-a plans o secunda. Eu tipam, la fel si fratii si surorile ei, dar Olivia a venit la noi si ne-a intrebat de ce anume tipam. S-a ales cu o zgarietura mica pe piept si cu o leziune la buza. Medicii sunt de parere ca a fost salvata pentru ca nu si-a tensionat trupul”, a spus mama fetitei. Olivia nu a plans niciodata, iar de la nou aluni nu a mai dormit in timpul zilei. Pana la varsta de patru ani fetitei nu i-a crescut nici un fir de par pe cap. Cand mananca prefera puiul cu taitei, iar cand era mai mica nu consuma doar milkshake-uri.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu