Cancan ultimă oră

Ea este iubita lui Giani Chiriță! Bruneta cu forme focoase i-a pus capac fostului jucător de fotbal

Publicat: 23 iul. 2021
Pentru mult timp, Giani Kiriță, fostul jucător de fotbal de la Dinamo București, a fost burlac, însă, de ceva vreme, bărbatul se afișează în prezența unei brunete care, potrivit postărilor sale de pe rețelele de socializare, este partenera lui!

Pentru mult timp, Giani Kiriță, fostul jucător de fotbal de la Dinamo București, a fost burlac, însă, de ceva vreme, bărbatul se afișează în prezența unei brunete care, potrivit postărilor sale de pe rețelele de socializare, este partenera lui!

Bruneta cu forme focoase i-a pus capac! Giani Kiriță s-a afișat pe rețelele de socializare în prezența iubitei sale, iar imaginile au strâns imediat numeroase aprecieri din partea internauților. Mai mult decât atât, fostul fotbalist de la Dinamo este extrem de fericit în prezența partenerei sale. Chiar dacă înainte acesta declara că atunci când vedea o femeie, ”parcă vedeam lingouri de aur”, acum, însă, Giani Kiriță trăiește momente frumoase alături de iubita misterioasă.

„La un moment dat, atât eu, cât și Cazacu, când vedeam o femeie parcă vedeam lingouri de aur. La modul cel mai sincer! Era normal! Noi stăteam izolați, numai unul cu altul, și atunci când apărea în fața ta o fată, mamă, era șoc. Ne uitam la toate!!! Îmi amintesc însă că era o blondină, mamă, mamă… Și acum mă gândesc la ea, sau la cum arătau și grecoaicele alea. Ne lua salvarea când le vedeam, îți dai seama…”, declara Geani Kiriță în urmă cu ceva timp.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giani Kirita (@giani_kirita)

De ce nu a vorbit Giani Kiriță cu fiica lui timp de un an de zile

Fiica fostului căpitan de la Dinamo a plecat din țară după ce a terminat liceul și a rupt orice legătură cu acesta. Într-un final, lucrurile au reintrat pe un făgaș normal și cei doi s-au împăcat, iar acum au o relație extrem de frumoasă.

Totuși, din acea perioadă, Giani a rămas cu un regret. Fostul fotbalist avea să dezvăluie asta fară reținere.

“Chiar n-am vorbit cu ea un an de zile, e Berbec la fel ca mine. Mi-a spus că nu vrea să facă facultatea, că vrea să facă școala de make-up. Nu m-a ascultat, a plecat în Anglia cu iubitul ei, acolo unde n-a mai dovedit nimic”, a spus Giani Kiriță la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Tot în cadrul emisiunii de la Pro, Giani Kiriță a mai dezvăluit cum a reacționat când a aflat că fiica lui are iubit.“N-am iubită, am avut. Fata mea e la fel ca mine, pe caterincă. Mă lasă în pace. Știam că o să vină și momentul ăsta. L-am invitat la o cafea, l-am întrebat în ce zonă stă și i-am spus: ai grijă. A înțeles ce avea de înțeles”, a spus Giani Kiriță.

Adauga un comentariu