Mozaic muzical

Ea este iubita secreta a indragitului Stefan Banica Jr: Cum a inceput totul…

Publicat: 20 nov. 2018
3

Stefan Banica Jr. a avut parte numai de relatii tumultoase, care s-au terminat, sau nu, cu o casnicie.

Jurnalistul Cristi Brancu a analizat viata amoroasa a acestuia, intr-un vlog.

„Am stat si m-am gandit cum si-a schimbat comportamentul fata de nunta Stefan Banica Junior de-a lungul anilor. E adevarat, cand a avut relatia cu Nadia Comaneci sau cand a avut celebra, frumoasa si pasionala relatie cu Cristina Topescu, inca nu a ajuns la casatorie, desi Cristinei ii spunea ca poate sa faca lucruri necugetate daca ea nu se intoarce la el.  

Intr-o buna zi, insa, apare Mihaela Radulescu. Se desfasoara o relatie scurta, tumultuoasa, vine, pleaca, dupa care in 1997, in vara, ca omului in place sa se casatoreasca in vara, se casatoresc. Se produce o nunta asa cum se cuvine", spune Brancu.

Apoi, el a vorbit despre relatia cu Camelia Constantinescu si despre cea cu Andreea Marin. Cu ambele femei Stefan are si copii.

"Cativa ani mai tarziu, dupa ce Stefan nu se casatoreste, dar are un copil absolut superb cu Camelia Constantinescu, prin 2005, Stefan Banica Junior e surprins alaturi de Andreea Marin. O relatie frumoasa, care s-a sudat absolut extraordinar. Cum a fost casatoria?  O semnare de hartie in Statele Unite…"

Cea mai recenta relatia a lui Stefan Banica este cea cu Lavinia Pirva, cu care s-a casatorit anul trecut.

"Devine oficiala, in 2014, relatia cu Lavinia Pirva, care, dupa cum spunea Stefan Banica Junior, e femeia cea mai potrivita pentru ca ii da echilibru. Faptul ca Lavinia este cumva mai in spate si el este astrul calauzitor, face ca lucrurile astea sa functioneze si sa fie mai bune pentru aceasta casnicie in care Stefan se simte mai bine, iar Lavinia este cu sigiuranta posesoarea barbatului pe care il ravneste in continuare foarte multa lume".

Adauga un comentariu