Actualitate

Ea este mama care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara cu cei doi copii în brațe

Publicat: 03 mai 2022
Ea este mama care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara cu cei doi copii în brațe
Ea este mama care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara

Amintim faptul că în cursul acestei dimineți, o mamă de 33 de ani s-a aruncat de pe acperișul unui bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi.

Tânăra în vârstă de 33 de ani şi unul dintre copii, un băiețel în vârstă de 3 ani, au decedat la scurt timp după ce s-au lovit de asfalt. Cel de-al doilea copil însă, o fetiţă în vârstă de 6 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD şi din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

În acest caz, poliţiştii şi procurorii au deschis dosar penal.

colaj bloc de 10 etaj Timis si autospeciala SMURD
Mama de 33 de ani care s-a aruncat de pe acoperișul un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii săi, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme

Mama care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara

Mama de 33 de ani care s-a aruncat de pe acoperișul un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii săi, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme.

După primele cercetări, tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, unde plecase la muncă. Bărbatul urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse deja la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie. Se pare că cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar la un moment dat, femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, a decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Anchetatorii au descoperit că mașina Iuliei a fost parcată pe trecerea de pietoni, după care a urcat în bloc și a recurs la gestul inexplicabil. Totodată, în interiorul autovehiculului, aceștia au mai găsit câteva haine ale copiilor, un suc cu pai, dar și portofelul femeii.

Polițiștii au aflat de asemenea, că autoturismul nu era al ei, ci al iubitei fratelui acesteia. În acest sens, poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în cazul incidentului de la Timişoara şi fac cercetări pentru ucidere din culpă în încercarea de a înţelege ce anume a împins-o pe femeie la gestul extrem şi în ce condiţii s-a petrecut sinuciderea.

fatada unui bloc
După primele cercetări, tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, unde plecase la muncă

Martorii s-au declarat șocați de tragicul eveniment

Locatarii imobilului au declarat că femeia nu locuieşte în blocul cu 10 etaje de pe terasa căruia s-a aruncat alături de cei doi copii ai ei, cel mai probabil ea s-a deplasat la această adresă cu o maşină.

Bărbatul care a sunat la numărul unic de urgență 112 a precizat că inițial, după impact, victimele păreau conștiente.

”Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare. Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor” a declarat tânărul.

De asemenea, aducem în discuție și cazul ce a avut loc la Iași, unde o persoană în vârstă de 35 ani s-a aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuia.

Reamintim că în cursul acestei dimineți, 3 mai, o mamă s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de 10 etaje, din Timişoara, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani. Din nefericire, femeia şi băiatul au fost declaraţi decedaţi, iar fata prezenta semne vitale, însă ulterior a decedat şi ea.
Comentarii
  • Dumnezeu sa o/ii ierte- atat de mare i-a fost disperarea si mintea atat de tulburata, de a putut face asa ceva cu viata ei si cu a propriilor ei copii!

  • Ori a vrut sa omoare copii barbatului – razbunare criminala horror, ori nu-si putea intretine copii – faza cu devii boschetar

Adauga un comentariu