Cancan ultimă oră

Ea este mama lui Zanni, câștigătorul competiției Survivor România. Cu ce se ocupă femeia care l-a crescut

Publicat: 19 iul. 2021
zanni și mama lui la absolvire
Mama Teo este asistenta socială care a avut grijă ca Zanni să aibă o copilărie mai bună, în ciuda contextului în care se afla.

A câștigat competiția Survivor România și se bucură de aprecierea publicului mai mult decât și-ar fi imaginat. Zanni, puștiul luat de Alex Velea sub aripa lui, trăiește cele mai frumoase clipe de când s-a întors din Republica Dominicană. Clipe la care, cu siguranță, a visat atunci când era mic și se lovea de tot felul de piedici. Chiar dacă n-a avut părinții biologici aproape, a existat totuși cineva căruia a putut să-i spună „mamă” și care l-a ajutat să devină omul apreciat de astăzi.

Povestea de viață a lui Zanni nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Artistul a fost abandonat de părinții biologici într-un orfelinat, iar anii petrecuți acolo nu au fost deloc ușori. Lipsurile de care se lovea în fiecare zi l-au determinat să fie un luptător. Erau zile în care nu avea ce mânca, dar se poate considera norocos pentru că Dumnezeu i-a trimis-o în viață pe mama Teo, cea care l-a educat și a fost alături de el zi de zi.

Cum arată femeia căreia Zanni îi spune „mamă”

Mama Teo este asistenta socială care a avut grijă ca Zanni să aibă o copilărie mai bună, în ciuda contextului în care se afla. A fost alături de el la fiecare pas și l-a sprijinit în tot ceea ce a făcut. De altfel, Zanii, ori de câte ori are ocazia, se mândrește cu cea mai importantă femeie din viața lui și mereu afirmă că „Nu e mama (n.r.- biologică), dar e mama!”

Comentarii
  • Dna
    ….. Trebuia să-l învățați sa fie mai bun…… Sa nu jignească fără motiv și sa nu se răzbune pe anumite persoane pentru ca asa vrea el… Sa se răzbune pe viata lui nu pe a altora. Fac referire la ataculpsihic asupra Elenei din rațiuni numai de el știute!

  • Băiatul nu e prost dar nu are cei 7 ani de acasă! Ok a fost părăsit! Înțeleg! Bunul simț îl ai în inima ,deci nu are scuze! Așa face și cu mâna lui? Nu l as fi votat!

  • Promovați doar non-valori?Printre formatorii de opinii nu sunt si normali?Daca nu,cu idiotii ăștia,nu mai avem scăpare,vine sfârșitul lumii!

Adauga un comentariu