Cancan ultimă oră

Ea este mama lui Zanni, câștigătorul competiției Survivor România. Cu ce se ocupă femeia care l-a crescut

Publicat: 19 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ea este mama lui Zanni câștigătorul competiției Survivor România. Cu ce se ocupă femeia care l-a crescut
Mama Teo este asistenta socială care a avut grijă ca Zanni să aibă o copilărie mai bună, în ciuda contextului în care se afla.

A câștigat competiția Survivor România și se bucură de aprecierea publicului mai mult decât și-ar fi imaginat. Zanni, puștiul luat de Alex Velea sub aripa lui, trăiește cele mai frumoase clipe de când s-a întors din Republica Dominicană. Clipe la care, cu siguranță, a visat atunci când era mic și se lovea de tot felul de piedici. Chiar dacă n-a avut părinții biologici aproape, a existat totuși cineva căruia a putut să-i spună „mamă” și care l-a ajutat să devină omul apreciat de astăzi.

Povestea de viață a lui Zanni nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Artistul a fost abandonat de părinții biologici într-un orfelinat, iar anii petrecuți acolo nu au fost deloc ușori. Lipsurile de care se lovea în fiecare zi l-au determinat să fie un luptător. Erau zile în care nu avea ce mânca, dar se poate considera norocos pentru că Dumnezeu i-a trimis-o în viață pe mama Teo, cea care l-a educat și a fost alături de el zi de zi.

Cum arată femeia căreia Zanni îi spune „mamă”

Mama Teo este asistenta socială care a avut grijă ca Zanni să aibă o copilărie mai bună, în ciuda contextului în care se afla. A fost alături de el la fiecare pas și l-a sprijinit în tot ceea ce a făcut. De altfel, Zanii, ori de câte ori are ocazia, se mândrește cu cea mai importantă femeie din viața lui și mereu afirmă că „Nu e mama (n.r.- biologică), dar e mama!”

Adauga un comentariu