Magazin

Ea este noua iubita blonda a lui Costi Ionita – FOTO

Publicat: 15 apr. 2013

Nu se dezice de reputatia de mare cuceritor si pace! Costi Ionita (35 de ani) face ravagii printre domnisoarele siliconate, sexy si blonde, care- i cad ca secerate la picioare. Odata cu instalarea primaverii si pe plaiurile noastre, Costi si-a scos sambata noua cucerire la o expozitie de biciclete.

Costi Ionita pare ca face casting de blonde sexy, atunci cand isi cauta iubita, caci ultimele lui achizitii sentimentale au intrunit obligatoriu aceste doua calitati, scrie libertatea.ro. Daca anul trecut, in decembrie, cantaretul se iubea cu Roxana Raducu, o blondina ce seamana izbitor cu solista bulgaroaica Andrea Teodorova, pe care el al facut-o celebra in Romania, ei bine, iata ca acum o alta “bunaciune”, evident, tot balaie, i-a luat locul Roxanei.

Costi si noua sa cucerire au zabovit pret de o ora, sambata, la expozitia de biciclete de la Baneasa, unde au pus ochii pe o piesa scumpa, de 9.500 de lei. Femeia care l-a insotit a atras, fireste, atentia vizitatorilor, cu talia sa trasa ca prin inel si cu bustul impresionant. De altfel, interesul lui Costi pentru biciclete este explicabil, fiind stiut faptul ca artistul face sport constant, pentru a se mentine in forma. Contactat de reporterii ziarului Libertatea, Costi a fost zgarcit in declaratii referitor la partenera sa de cumparaturi: “În acest moment am o relatie neoficiala, sa spunem ca suntem in tatonari.”

Adauga un comentariu