Local

Ea este tânăra care a scăpat de temniță, după ce a fost prinsă de două ori la volan, deși nu are permis. Ieșeanca, obligată să muncească în folosul comunității (EXCLUSIV)

Publicat: 23 iun. 2022
O tânără la volanul unui autoturism și un echipaj al Poliției Rutiere, în control, pe o stradă
O tânără din Iași a fost pedepsită de magistrați, după ce a fost acuzată că a urcat de 2 ori la volan, desi nu are permis

Tânăra Sara Earar, acuzată că a urcat de două ori la volan fără permis, a scăpat de temniță. Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe aceasta la 1 an și 3 luni de închisoare, dar cu amânarea aplicării pedepsei, pentru conducerea unui vehicul fără permis. Pe lângă pedeapsa primită, tânăra de 25 de ani a fost obligată să muncească în folosul comunității. La audieri, tânăra masterandă a recunoscut comiterea faptelor.

Tânăra ieșeancă Sara Earar, acuzată că a urcat de două ori la volan fără permis, a scăpat de temniță. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o ieri pe aceasta la 1 an și 3 luni de închisoare, dar cu amânarea aplicării pedepsei, pentru conducerea unui vehicul fără permis.

„Instanța îi impune inculpatei obligația de a presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul uneia dintre entităţile aflate în subordinea Primăriei Rediu sau Consiliul Local Rediu, pe o perioadă de 30 de zile”, au afirmat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Tânăra Sara Earar a scăpat de temniță

Oamenii legii au afirmat că Sara Earar (25 de ani) a intrat în atenția lor din octombrie 2021. Atunci, agenții de Poliție au prins-o pentru prima dată „în ofsaid” pe tânăra masterandă din Iași.

„În cauză s-a reţinut că, pe data de 9 octombrie 2021, la ora 1:55, inculpata S.E. a fost prinsă în flagrant de către polițişti în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua Păcurari, din municipiul Iași, deși avea suspendată exercitarea acestui drept din data de 10 august 2021. Ulterior, pe data de 8 noiembrie 2021, în jurul orei 00:05, inculpata a fost prinsă din nou de către polițişti, tot pe şoseaua Păcurari, într-o stație peco, în timp ce conducea autoturismul, deși avea suspendată exercitarea acestui drept”, a menționat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, Dragoş Bordianu.

Ieșeanca Sara Earar a recunoscut comiterea faptelor

Anchetatorii ieșeni au mai spus că, la audieri, tânăra masterandă Sara Earar a recunoscut comiterea infracţiunii.

„Pe parcursul cercetărilor, inculpata a recunoscut comiterea faptelor reţinute în sarcina sa. Prin ordonanța din data de 12 noiembrie 2021, a organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi – Secţia II de Poliţie, s-a dispus reținerea suspectei pe o perioadă de 24 de ore. Prin ordonanţa procurorului din data de 13 noiembrie 2021, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpata S.E. pe o perioadă de 60 de zile, măsură preventivă sub care inculpata a fost trimisă în judecată”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

De-a lungul ultimilor ani, în județul Iași au fost semnalate tot mai multe astfel de cazuri. Acum, tânără masterandă din Iaşi este judecată pentru conducere fără permis, urmând ca magistraţii să decidă ce se va întâmpla în continuare cu ea.
Comentarii
Adauga un comentariu