Magazin

Ea este vedeta de la noi care NU A PROMOVAT nici acum BAC-ul! A luat NOTE FENOMENALE!

Publicat: 02 sept. 2013
1

De-a lungul timpului examenul de Bacalaureat a dat mari batai de cap unor vedete din Romania. Anca Carcu (30 de ani) a incercat de multe ori, fara succes insa, sa promoveze examenul de Bacalaureat. De fiecare data, notele obtinute de sexy politiciana au fost mult mai mici decat s-ar fi asteptat.

Dupa ce a fost exclusa din Partidul Romania Mare, PRM, ca urmare a nenumaratelor certuri in presa cu fostul lider al partidului eurodeputatul C.V.Tudor, Anca Carcu a mai primit o lovitura „mortala”. Femeia cu cei mai mari sani din politica romaneasca nu a putut nici de acesta data sa termine liceul, ea nereusind sa promoveze examenul de Bacalaureat.

In plus, Anca Carcu a „reusit performanta” sa primeasca note aproape identice cu cele din sesiunea din vara. Se pare ca matematica si fizica sunt materii care nu ii sunt deloc pe plac Ancai Carcu intrucat, aceasta nu a reusit sa ia nici macar nota 2, potrivit libertatea.ro.

Dupa esecul inregistrat in sesiunea de vara, sexy politiciana promitea ca in toamna va fi mult mai bine pregatita si isi va implini visul: va obtine diploma de absolventa.

„Imi pare rau ca am fost proasta si nu m-am pus cu burta pe carte, sa trec acest examen important din viata mea. M-am ocupat mai mult de Vadim, decat de viitorul meu. Se vede ca politica nu face cea mai buna casa cu invatatura”, declara Carcu pentru Libertatea.

Comentarii
  • promovati inulitati,o taranca din rebrisoara,care abia stie sa numere,iar altii care au absolvit o facultate si master la zi,buget,bursa,ajung muncitori…RUSINE

Adauga un comentariu