Magazin

EA L-A SALVAT DE LA MOARTE, EL A PARASIT-O. Un cunoscut rocker roman isi lasa sotia…

Publicat: 27 iun. 2013
1

In urma cu doi ani, fostul vocalist al legendarei trupe Compact a fost operat la plamani, medicii extirpandu-i o tumoare “mare cat pumnul”. Supus apoi unui tratament agresiv cu citostatice, solistul era gata-gata sa clacheze. Si-a recapatat moralul cu ajutorul sotiei sale, Paula, care n-a pregetat sa-l ingrijeasca in acele clipe grele. Insa Leo nu pare recunoscator celei care, practic, i-a redat viata. Paula sustine ca el a decis s-o paraseasca pentru a trai alaturi de impresara noii lui formatii, Pact, scrie libertatea.ro.

«Impostoarea s-a bagat in viata noastra»

Paula stie cine e vinovat pentru actuala situatie: “Impostoarea (n.r. – Florenta Marin, impresara formatiei) s-a bagat in viata noastra cu picioarele, e pe cale sa distruga doua familii. Respectiva, care n-are nici macar pregatire de impresar, ea fiind distribuitor comercial de masline, mi-a sugerat sa devin, in aceasta situatie, “observator” intre ea si Leo. Sotul meu a luat intotdeauna decizii bune, sper ca si acum sa faca la fel, sa aleaga intre familie si viata sa actuala. Si sper ca decizia lui sa nu-i dezamageasca vreodata pe cei doi copii ai nostri”.

Vizibil afectata de ce i se intampla in ultima vreme, Paula (46 ani) marturiseste ca are si ea partea ei de vina: “Trebuia sa stau mai mult cu el. Stiind ca muzica e viata sa, stiind ce bine-i face sa fie din nou pe scena, am preferat sa-l sprijin din umbra”.

Adauga un comentariu