National

EBA ii da replica lui Ponta: Sa o propuna pe Daciana Sarbu la Buget, sau la Aparare

Publicat: 05 aug. 2014
1

Elena Basescu ii sugereaza premierului Victor Ponta sa o propuna pe Daciana Sarbu la Ministerul Bugetului, pentru ca, spune ea, sotia premierului „se ocupa de finantele familiei mai bine decat o face insusi premierul”.

Declaratia ei vine dupa ce primul ministru a afirmat, marti, ca daca Traian Basescu ii va respinge propunerile de ministri, atunci o va nominaliza pe fiica cea mica a presedintelui la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget.

Citeste si Ponta: Daca Basescu respinge propunerile, o pun pe EBA la Cultura si pe Blejnar la Buget

„Daca tot m-a propus ministrul Culturii si pentru ca are predilectie pentru un guvern de rubedenii, ii sugerez lui Dottore Victor Viorel Ponta sa o propuna pe sotia sa, Daciana Sarbu, la Ministerul Bugetului. Asta pentru ca am inteles ca se ocupa de finantele familiei mai bine decat o face insusi Premierul, castigand lunar nu mai putin de 100 de pensii medii ale locuitorilor din comuna Nana (10.000 de euro) – fac precizarea aceasta pentru ca am vazut ca este noul etalon al nivelului de trai pentru domnul Ponta”, a scris Elena Basescu pe Facebook.

Citeste si Traian Basescu, despre propunerile de ministri: „Va trebui sa am o reactie miercuri. In

Mai mult, mezina sefului statului spune ca Victor Ponta o poate propune pe Daciana Sarbu si la Ministerul Apararii, daca „a invatat ce inseamna initialele NATO”.

„Sau, daca la Buget este prea umilitor pentru domnul Prim-ministru, ramane varianta Ministerului Apararii pentru Daciana Sarbu. Am incredere ca, intre timp, doamna cu pricina, absolventa a Colegiului National de Aparare, a invatat ce inseamna initialele NATO”.

Citeste si TRAIAN BASESCU ii AMENINTA pe prezidentiabili: Pe unii ii voi dezbraca public

Comentarii
Adauga un comentariu