National

Ecaterina Andronescu, posibil candidat PSD la Primaria Sectorului 6

Publicat: 14 oct. 2011
1
Senatorul PSD Ecaterina Andronescu ar putea deveni candidat pentru Primaria Sectorului 6 din Bucuresti, potrivit unor surse apropiate Realitatea Tv.
Ecaterina Andronescu a fost inclusa in sondajul de opinie al USL pentru stabilirea candidatilor in Bucuresti pentru locale, alaturi de alti parlamentari de Bucuresti, insa, potrivit surselor citate, e de asteptat ca rectorul Politehnicii sa beneficieze de cel mai mare capital in sectorul 6, datorat indeosebi simpatiei studentilor politehnisti si a familiilor lor pentru senatoare. Totusi, fostul ministru al Educatiei nu si-a exprimat inca nici acordul, dar nici dezacordul in ceea ce priveste o candidatura la primarie, spun sursele citate. Ea nu a putut fi contactata pentru a comenta aceste informatii.
Pe de alta parte, un alt lider al partidului, vicepresedintele Robert Negoita, a anuntat deja ca nu intentioneaza sa candideze in sectorul 3 pentru postul de edil, in ciuda faptului ca este coordonatorul filialei. „Fiecare e invitat sa-si faca strategia proprie, eu nu am nicio intentie sa candidez. Sa fii in sondaj e una, a candida e altceva. Nu trebuie sa aiba neaparat legatura sondajul cu participarea in alegeri”, a declarat Negoita. Întrebat daca filiala de la sectorul 3 are un alt nume care sa poata aduce un scor bun la locale, in cazul primariei de sector, Negoita a replicat ca inca nu poate oferi un exemplu, dar acest lucru ar urma sa se mai discute. Negoita este lider al PSD Ilfov si a intentionat sa se inscrie in cursa pentru presedintia CJ, insa liberalii au avut in cele din urma castig de cauza in competitia din interiorul USL.
Numele lui Negoita ar fi fost inclus in sondajele PSD dintr-o tactica care mizeaza pe faptul ca electoratul mai putin preocupat de politica il va confunda, atunci cand va vota, cu actualul edil de la sectorul 3, pedelistul Liviu Negoita, care nu mai candideaza pentru un alt mandat, mai spun sursele citat. De altfel, dupa cum a relatat presa de vineri, joi in cadrul unei sedinte a PSD sector 3 Robert Negoita a fost criticat de fata cu Ion Iliescu de unii membri ai filialei, care au spus chiar in prezenta lui ca nu-l vor accepta candidat la primarie.
Adauga un comentariu