Sport

Echipa s-a desfiintat! FC Vaslui a refuzat locul in liga secunda

Publicat: 22 iul. 2014
1

Sezonul viitor din Liga a doua va avea în componenta 26 de echipe, câte 13 în fiecare dintre cele doua serii. Din totalul celor 28 de locuri disponibile, au fost ocupate doar 26, cele doua echipe care au declinat aceasta oportunitate fiind FC Vaslui si Minerul Motru.

Formatia patronata în trecut de Adrian Porumboiu nu mai are jucatori si nu a dorit sa joace în liga secunda, chiar daca avea dreptul, ea fiind retrogradata doar în liga a doua din cauza problemelor financiare. Cealalta formatie care a refuzat locul în esalonul secund a fost Minerul Motru, trupa care îsi câstigase acest drept pe teren. Dupa îndelungi discutii, sefii clubului si-au dat seama ca nu pot sustine financiar echipa în liga secunda.

Citeste si: Adrian Porumboiu i-a ingropat! FC Vaslui s-a desfiintat

Corona a retrogradat din Liga 1 la finalul sezonului precedent, iar într-o conferinta de presa din finalul lunii mai, autoritatile locale din Brasov anuntau desfiintarea echipei de fotbal, pe motivul lipsei pe performante. Cu toate acestea, Corona s-a înscris luni în liga a doua si urmeaza sa încropeasca o echipa pe ultima suta de metri. Din cele doua serii vor retrograda câte patru echipe si va promova câte una singura, în urma schimbarii sistemului competitional.

Citeste si: DEZASTRU! FC Vaslui va retrograda din cauza lui Adrian Porumboiu

În asteptarea confirmarii oficiale, conform Liga2.ro, cele doua serii din esalonul secund ar putea arata astfel:

Seria I: Sageata Navodari, Unirea Slobozia, ACS Berceni, SC Bacau, CF Braila, Gloria Buzau, Rapid CFR Suceava, Dunarea Galati, Farul Constanta, FCM Dorohoi, FC Voluntari, CS Balotesti, Fortuna Poiana Campina.

Seria a II-a: ACS Poli Timisoara, Corona Brasov, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Resita, Gloria Bistrita, FC Olt Slatina, FC Academica Arges Pitesti, Olimpia Satu Mare, CS Mioveni, FC Bihor Oradea, Unirea Tarlungeni, FC Caransebes, Soimii Pâncota.

Adauga un comentariu