Cancan

Ecografia 4D a unui bebeluș a ajuns virală. Ce a observat medicul

Publicat: 04 mai 2021
Amber Cumberland si ecografia viarala a bebelusului
O ecografie 4D a ajuns virala in intreaga lume.

Ecografia 4D a unui bebeluș a ajuns virală pentru că în timpul scanării, fetița nenăscută a făcut un gest obscen. Viitorul tătic a spus că acest gest ar fi, de fapt, cu dedicație pentru 2020, anul în care pandemia de coronavirus a oprit lumea în loc și a adus multe probleme.

Specialiștii susțin că astfel de cazuri sunt întâlnite o dată la “un miliard” de ecografii 4D.

Ecografia 4D a unui bebeluș a ajuns virală

Cazul din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a făcut înconjurul lumii. Chelsea Furnival, din Newport, a mers zilele trecute să își facă o ecografie deoarece bebelușul a fost mult mai activ decât de obicei. Aceasta a mers în cabinetul medicului însoțită de partenerul ei de viață, Adrian Witt.

În vârstă de 23 de ani, femeia a izbucnit în râs când a văzut cum a fost imortalizată fiica sa nenăscută. Viitorii părinți au rămas uimiți de gestul pe care bebelușul l-a făcut.

 Tinerii cred că prințesa pe care o vor cunoaște în curând va fi una cu personalitate puternică.

“Ne-am uitat cu toții și ea avea degetul mijlociu ridicat. Nu ne-am putut opri din țipete, literalmente, am plâns. Cu cât privești mai mult ecografia, cu atât devine mai amuzant”, a declarat Chelsea Furnival.

“Noi încă râdeam în mașină, pe când eram în drum spre casă, pentru că eu m-am gândit: «Cum poate un bebeluș care se află în uter să înjure?». Eram isteric. A fost un fel de: «La revedere, 2020»”, a mărturisit viitorul tătic pentru mirror.co.uk.

Ce spun medicii

Medicii sunt de părere că momentul potrivit pentru a face o ecografie 4D este perioada cuprinsă între 24 şi 34 de săptămâni de sarcină. Potrivit declarațiilor sale, atunci bebeluții sunt destul de dezvoltați pentru a fi vizibili în detaliu –  expresia feţei etc – şi, în acelaşi timp, au destul spaţiu pentru a se deplasa în uter şi astfel vor fi furnizate mai multe imagini din unghiuri diferite.

O tânără a născut un copil gigant. Cu ce probleme a rămas tânăra mamă

Pentru Amber Cumberland, o tânără din Oxfordshire, Marea Britanie, nașterea a fost o experiență chinuitoare. După 24 de ore de travaliu indus, medicii au decis să facă o operație de cezariană, din cauza complicațiilor apărute pe parcurs. A fost nevoie de trei oameni pentru a scoate bebelușul de aproape 6 kg din burta mamei.

Tânăra a aflat în al treilea trimestru de sarcină că fătul depășește standardele de greutate și de lungime. Inițial, medicii au crezut că tânăra aduce pe lume gemeni, însă la ecografie apărea un singur făt.

O tânără mămică a născut de două ori într-un an

O femeie şi-a dorit să aibă o fetiţă şi un băiat. A vrut ca primul copil să fie băieţel, ca să o protejeze în viitor pe sora lui mai mică. Aşa s-a întâmplat. I s-a îndeplinit cel mai mare vis, dar diferenţa de vârstă dintre copii, care credea că va fi mai mare, a fost doar de 11 luni.

La două luni după ce l-a adus pe lume pe băieţelul ei, tânăra a rămas din nou însărcinată. Lumea din jur a sfătuit-o să renunţe la copil, aşa că şi-a făcut programare la trei clinici diferite pentru a face avort. N-a putut însă. Simţea că va avea o fetiţă şi a decis să ducă sarcina până la capăt.

Ecografia 4D a unui bebeluș a ajuns virală pentru că în timpul scanării, fetița nenăscută a făcut un gest obscen.

Adauga un comentariu