National

Edilii locali au hotarat! Copiii trebuie sa se joace in parcuri in liniste perfecta, altfel risca amenda

Publicat: 26 nov. 2015

Copiii din Timisoara nu au voie sa tipe la locurile de joaca, iar parintilor nu li se permite sa-i imbrace pe cei mici in haine cu capse sau sa ii dea in leagan.

Pentru ultima faradelege, adultii risca amenzi care ajung la 1.000 de lei. Acestea sunt prevederile unei hotarari adoptate de consiliul local Timis. Un alt punct ridica multe semne de intrebare. Consilierii au votat ca micutii sa nu se poata dea in leagan la un unghi mai mare de 80 de grade fata de verticala. Ramane de vazut ce angajat al primariei va veni cu raportorul la locul de joaca. Acest proiect a fost aprobat fara discutii de consilieri.

„Evitati imbracamintea cu accesorii proeminente (capse, fermoare, tinte metalice, etc.)”

„Este interzisa producerea de zgomote prin strigate”

„Este interzisa intrarea in raza de actiune a echipamentelor a caror componente sunt in miscare/balans”

„Se interzice utilizarea leaganului la un unghi de inclinare mai mare de 80 de grade fata de verticala”

sursa: hotarare Consiliul Local Timisoara

Alesii locali nu sunt insa la prima propunere halucinanta. Cei din Iasi doreau stropirea ciorilor iarna pentru a ingheta, in timp ce primarul din Timisoara s-a gandit sa le dea anticonceptionale.

Si Capitala are personaje… inedite in primarie. O consiliera a spus ca Sorin Oprescu a fost arestat pentru ca ea a scris numele lui pe o hartie si universul a lucrat pentru incatusarea edilului.loading...

Comentarii
  • adica copiii sa se joace in soapta, sa planga in soapta, sa rada fara sunet. Pe cei din consiliul local si pe primar i-a cautat cineva la cap? De fapt, ar trebui ca orice candidat la o functie publica sa fie examinat cu cea mai mare seriozitate de unul sau mai multi psihologi si abia dupa aceea, cu adeverinta de om intreg la minte, sa fie lasat sa candideze.

Adauga un comentariu