Eveniment-Social

Edilul Iasului arata cu degetul dezastrul de la varful PNL Iasi. Deputatul Marius Bodea inventeaza acuzatii

Publicat: 07 oct. 2019
1

Situatie tensionata la varful politicii iesene. Disperat ca este in cadere libera si nu va mai ajunge candidat la Primaria Iasi, deputatul PNL Marius Bodea a ajuns sa ii atace inclusiv pe cei care ii sunt apropiati presedintelui Klaus Iohannis. Bodea a scormonit cateva randuri ca o rezolutie asumata de PNL Iasi, prin care sustine ca edilul Mihai Chirica nu este sprijinit de PNL si ca nu are ce sa caute in preajma lui Iohannis. Cu toate acestea, primarul Mihai Chirica a tinut sa-i arate deputatului ca nu a facut nimic pentru ieseni si ca singura lui preocupare este aceea de a ataca conducerea Primariei.

"Am citit cu amuzament asa-zisa rezolutie a deputatului zero Marius Bodea în urma declaratiilor mele publice privind sustinerea pe care o acord candidaturii domnului Klaus Iohannis la un nou mandat de presedinte al României. În lipsa oricarui rezultat pentru comunitatea locala si pentru tara, acest deputat zero are o singura preocupare – eu, Mihai Chirica -, atât ca parlamentar platit degeaba din banii iesenilor, cât si ca etern candidat la functia de primar al municipiului Iasi. Cred ca este suficient sa reamintesc ca, la ultimele alegeri, cele europarlamentare, filiala condusa de Marius Bodea a luat un scor mult sub media nationala si cea judeteana, adica doar 18 la suta fata de 27 la suta. Nici nu este de mirare când, la alegerile locale din 2016, Marius Bodea a reusit performanta sa ia cu 6 la suta mai putin în calitate de candidat la functia de primar decât colegii sai care au candidat la Consiliul Local", a mentionat edilul Mihai Chirica.

Vezi si: Scandal monumental in Podu Ros. Sedinta abuziva in filiala PNL Iasi. Marius Bodea a girat un fals grosolan

De altfel, saptamana trecuta, cand Iohannis a ajuns la Iasi, Bodea a fost mai mereu izolat, fiind  tratat cu indiferenta de toata lumea. In aceste conditii, nu este de mirare ca liberalul incearca sa arunce cu noroi in cei care se apropie de Iohannis. "Înteleg în aceste conditii de ce se simte amenintat. Este rusinos sa fii mereu doar ciuca batailor! Tocmai cu scopul de a abate atentia atât a iesenilor, cât si a adevaratilor lideri PNL de la contraperformantele electorale ale filialei locale, Marius Bodea întretine premeditat o atmosfera de confuzie. Sa fii întotdeauna sub scorul partidului, asa cum este deputatul zero Marius Bodea, sa fii responsabil de campania electorala a domnului presedinte Klaus Iohannis în municipiul Iasi si sa refuzi un sprijin neconditionat – aceasta este o dovada de lipsa de responsabilitate, de infantilism, ba chiar de prostie politica. Dar tot ceea ce conteaza acum este ca domnul presedinte Klaus Iohannis se poate baza pe sprijinul meu. Dupa ce domnul Klaus Iohannis va câstiga un nou mandat de presedinte al României, ramâne de vazut ce decizie voi lua", a mai precizat primarul Mihai Chirica.

Comentarii
Adauga un comentariu