BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE cu o temă de maximă actualitate: Educaţia internaţională se mută în Virtual Reality alături de Claudiu Damian, manager România ISS EDU – Internaţional Summer Schools Education – FOTO

Publicat: 08 apr. 2021

Vineri, 9 aprilie 2021, începând cu ora 10.00 în Platoul BZI LIVE este programată o ediţie cu o temă de maximă actualitate: Educaţia internaţională se mută în Virtual Reality (VR) alături de Claudiu Damian, manager România ISS EDU – Internaţional Summer Schools Education.

Astfel, împreună cu acesta vor fi prezentate elemente şi detalii axate pe: ce este experienta Engleză în VR, colaborarea în timp real cu învăţarea digitală interactivă, provocând elevii să lucreze cu noi folosind metode noi. Elevii vor explora diferite locaţii şi scenarii, vor interacţiona cu elemente din lumea VR şi vor lucra împreuna cu elevi din toate colţurile lumii pentru a răspunde provocărilor şi a rezolva problemele în echipă. Toate acestea şi multe altele, în timp ce elevii învaţa şi îşi îmbunătăţesc Limba engleză.

De ce să alegeţi experienta Engleză VR?

În cadrul lecţiei de Limba engleză în interiorul clasei virtuale prin VR elevii vor avea parte de o experienţă holistică din toate punctele de vedere: senzaţii, acţiune, interacţiune lingvistică. Trăind în mod activ o lecţie, elevii se simt mai implicaţi şi, ca rezultat, învaţa mai mult, atât din punct de vedere lingvistic, cât şi social. Interacţiune socială: elevi multinaţionali! Realitatea virtuală este cel mai bun lucru pentru a fi în mod „fizic” într-o sală de clasă.

Elevii vor folosi hardware-ul pentru a se deplasa prin jur, pentru a face lucruri în clasă, pentru a discuta despre sarcini împreună şi pentru a se felicita şi încuraja reciproc – pot chiar să bată palma, ca şi cum ar fi în persoană. Învăţare în mod eficient: profesorii din Marea Britanie au la baza decenii de experienţă în predarea limbilor străine cu ajutorul mediului virtual. VR poate oferi elevilor un sentiment de siguranţă şi încredere, deoarece participa la scenarii care ar putea fi mai mult decât le este posibil.

Prin eliminarea distracţiilor din mediul extern, elevii se pot concentra exclusiv la lecţii

Dezvoltarea viitoarelor aptitudini: folosind tehnologie de ultima generaţie, elevii vor lucra literalmente împreună pentru a rezolva probleme şi a dezvolta abilităţi cheie din secolul XXI, cum ar fi creativitatea şi gândirea critică, precum şi conştientizarea socială şi emoţională care poate creşte motivaţia şi să reducă anxietatea. Platforma de realitate virtuală le permite elevilor ce studiază să se distreze şi să practice Limba engleză într-o lume VR. Elevii vor interacţiona cu colegii, obiectele şi cu mediul înconjurător în noul format pentru predarea Limbii engleze. Lansare, în premieră şi exclusivitate, în România, va avea loc pe 12 – 23 aprilie 2021. Astfel, despre toate acestea, o demonstraţie în direct de lecţie VR şi alte detalii interesante pentru mii de profesori, părinţi şi elevi doar în această ediţie BZI LIVE alături de Claudiu Damian, manager România ISS EDU – Internaţional Summer Schools Education.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu