BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE de urmărit cu maxim interes! Despre comunicare în situații de criză, medicală și politică în timpul pandemiei de COVID-19 alături de universitarul Corina Barbaros de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași – FOTO

Publicat: 21 mai 2020

Vineri, 22 mai 2020, începând cu ora 11.00 în Platoul emisiunii BZI LIVE este programată o ediție de maxim interes, utilitate și necesitate pentru fiecare dintre noi! Punctele fierbinți și provocatoare abordate se vor axa pe: comunicare în situații de criză, medicală și politica în timpul pandemiei de COVID-19. Totul alături de universitarul – lect. univ. dr. Corina Barbaros, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din IAȘI. Important de arătat ca membrul comunității academice al celei mai vechi instituţii de învăţământ superior a României este și reprezentant național al European Association for Communication în Healthcare (EACH). De asemenea, lect. univ. dr. Barbaros are ca domenii de interes și specializare: Comunicare de criză, Comunicarea în domeniul sănătății, Comunicare politică.

Astfel, cu siguranță privitorii vor avea ocazia să afle informații și detalii extrem de valoroase din partea unui profesionist tocmai despre elemente și momente cu care ne-am confruntat sau a trebuit să le facem faţă, în aceste săptămâni, în contextul pandemiei de coronavirus. Pe de altă parte, despre proiectele acesteia, munca alături de studenți și realități educaţionale se va mai dialoga în ediția – dialog alături de lect. univ. dr. Corina Barbaros de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.
Adauga un comentariu