Actualitate

Editie de senzatie la BZI LIVE! Edmond Ciumasu, director al Scolii Postliceale Sanitare „Grigore Ghica Voda”, dezvaluie secretul scolii care produce anual sute de asistenti medicali

Publicat: 02 iul. 2018
1

Marti, incepand cu ora 13:00, in studioul BZI LIVE va fi prezent directorul uneia dintre cele mai importante institutii de invatamant din Iasi. Edmond Ciumasu, director al Scolii Postliceale Sanitare "Grigore Ghica Voda" Iasi va dezvalui in direct care este secretul scolii care, anual, este aleasa de sute de studenti. Alaturi de moderatoarea Roxana Caraiman, cel care conduce Scoala Postliceala "Ghica Voda" va vorbi despre cat de greu este sa urmezi cursurile acestei institutii de invatamant si despre oportunitatile pe care le au absolventii. Anual, Scoala Postliceala Sanitara "Grigore Ghica Voda" aduce pe piata muncii aproximativ 500 de persoane care urmeaza sa ocupe posturi de asistenti in unitatile medicale din Romania si nu numai. Astfel, in studioul BZI LIVE se va vorbi despre nevoia de personal medical existenta pe piata muncii din Europa si despre cum sunt vazuti asistentii romani in strainatate. Reuseste Romania sa acopere deficitul de asistenti existent in Europa? Este aceasta meserie cautata la noi in tara? Cum sunt vazuti absolventii romani in strainatate? Acestea sunt doar cateva dintre subiectele care vor fi abordate in cadrul emisiunii BZI LIVE, marti, incepand cu ora 13:00.  

Daca doriti sa adresati intrebari in direct invitatului din studioul BZI LIVE, o puteti face accesand http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Adauga un comentariu