Actualitate

Editie de SENZATIE! Managerul celor mai importante muzee din Iasi si a Palatului Culturii, dr. Lacramioara Stratulat, vine miercuri la BZI LIVE. Lasa aici intrebarile tale – LIVE VIDEO

Publicat: 26 dec. 2017
1

UPDATE: Intalnirea de astazi cu directorul Filarmonicii de Stat "Moldova" Iasi, celebrul violonist Bujor Prelipcean, va fi amanata din pacate pentru o data ulterioara. Seful Filarmonicii iesene nu poate participa la emisiunea BZI LIVE intrucat se confrunta cu o viroza.

In a treia zi de Craciun, de Sf. Arhidiacon Stefan, revine si emisiunea preferata a iesenilor, BZI LIVE. Editia de miercuri, de la ora 13.00, este una cu adevarat speciala. In platoul BZI, vine managerul Complexului National Muzeal "Moldova" (CMNM) Iasi, dr. Lacramioara Stratulat. Despre viitorul cultural al Iasului, viziunile de modernizare ale managerului Stratulat in ceea ce priveste muzeele iesene, veti auzi miercuri in emisiunea redactorului Valentin Hutanu. Nu ratati asadar o editie de colectie a BZI LIVE, o emisiune pentru suflet, pentru iubitorii de cultura si de frumos.

Emisiunea va putea fi urmarita in direct de toti cei care acceseaza pagina de facebook https://www.facebook.com/cotidianul.bzi, miercuri, de la ora 13.00. 

Daca aveti intrebari pe care vreti sa le adresati managerului dr. Lacramioara Stratulat, lasati-le aici la rubrica de comentarii si pe pagina de facebook a ziarului si veti primi raspunsurile in direct.

 

Comentarii
Adauga un comentariu