Actualitate

Editie de spectacol si cultura in Platoul BZI LIVE. Despre cel mai nou si interesant proiect teatral al regizorului Ion Sapdaru – LIVE VIDEO

Publicat: 20 mai 2019
1

Marti, 21 mai, incepand cu ora 15.00 in platoul Studioului BZI LIVE revine cu informatii proaspete, interesante si spectaculoase, hatrul si originalul regizor si actor Ion Sapdaru de la Teatrul National (TNI) ''Vasile Alecsandri'' din Iasi. Acesta, alaturi de Radu Mihoc- actor si regizor, respectiv Iuliana Budeanu- actor va dialoga despre ultima creatie dramaturgica intitulata ''Cinci povesti cu inger ranit''. De precizat, ca aceasta piesa este realizata dupa o adaptare de Oleg Bogaiev realizata pe Teatrul Mirage (coordonat de Radu Mihoc) si in parteneriat cu Casa de Cultura ''Mihai Ursache'' a municipiului Iasi. Premiera acesteia va avea loc  pe data de 25 si 26 mai 2019 de la ora 19.00. Dincolo de toate acestea cei trei invitati vor dialoga si pe subiecte legate de viata teatral – culturala, promovarea tinerilor actori.

Toti cei care doresc sa adreseze intrebari invitatilor, o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau folosind pagina de Facebook.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:
BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

 

 

Adauga un comentariu