Actualitate

Editie extraordinara la BZI LIVE, cu cele mai frumoase sportive din Iasi! Andreea Verdes, Laura Anitei si profesorul Constantin Radu ne dezvaluie secretul succesului

Publicat: 24 mai 2018
1

Vineri, incepand cu ora 15.00, in studioul BZI LIVE va avea loc o noua editie extraordinara, cu invitati emblematici pentru sportul iesean. Astfel, alaturi de moderatorul Cristian Hitruc, in studioul nostru se vor afla antrenorul de gimnastica ritmica, Constantin Radu, alaturi de doua dintre sportivele pe care le indruma, Andreea Verdes si Laura Anitei, ambele campioane nationale. In cadrul emisiunii vor fi dezbatuta subiecte de actualitate din lumea sportului si vor fi dezvaluite secretele care conduc catre performanta. Totodata, gimnastele iesene vor povesti despre cum arata viata unui sportiv de performanta si despre eforturile care trebuie facute pentru a ajunge la un nivel inalt.

Emisiunea va putea fi urmarita in direct de toti cei care acceseaza pagina de Facebook https://www.facebook.com/cotidianul.bzi, vineri, de la ora 15.00.  Daca aveti intrebari pe care vreti sa le adresati invitatilor, lasati-le in rubrica de comentarii sau pe pagina de Facebook a ziarului si veti primi raspunsurile in direct. 

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media strangand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

 

Adauga un comentariu