Actualitate

Editie in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE, in DIALOG cu unul dintre cei mai importanti si renumiti medici veterinari din Romania – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 21 feb. 2019

@ Joi, 21 februarie, in direct la BZI LIVE s-a derulat o noua emisiune de impact national, alaturi de prof. univ. dr. Gheorghe Solcan din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad – USAMV Iasi, unul dintre cei mai importanti si valorosi medici veterinari din Romania @ In cadrul emisiunii, reputatul universitar a oferit sfaturi extrem de interesante si de utile pentru toti cei care au animale de companie @ Cum ai grija, corect, de pisica ta sau cainele tau! @ Cele mai comune probleme cu care ne confruntam atunci cand avem animale in casa @ Medicul Gheorghe Solcan a oferi si sfaturi pretioase tuturor fermierilor interesati @ Despre lumea fascinanta a animalelor crescuta in ferme sau mediul rural, despre ingrijirea corecta a vacilor, porcilor, cailor sau boli ale acestora s-a dialogat doar in direct la BZI LIVE @ In alta ordine de idei, prof. univ. dr. ing. Gheorghe Solcan a detaliat si cazuri dificile care au ajuns la cabinetul veterinar pe care acesta il coordoneaza la Facultatea de Medicina Veterinara din Iasi @ Pe de alta parte, care este primul ajutor pe care il ofera medicul veterinar unui patruped ce prezinta probleme la coloana, care este hrana potrivita pentru animalele de companie sau altele au fost oferite in aceasta editie @ Emisiunea completa cu profesorul Solcan poate fi urmarita AICI:

Pe 21 februarie, in direct la BZI LIVE s-a derulat o noua emisiune de impact national, alaturi de prof. univ. dr. Gheorghe Solcan din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad (USAMV) Iasi, unul dintre cei mai importanti si valorosi medici veterinari din Romania. In cadrul emisiunii, reputatul universitar a oferit sfaturi extrem de interesante si de utile pentru toti cei care au animale de companie.

Emisiune BZI LIVE cu date de ULTIMA ORA, din zona educationala universitara ieseana cu profesorul Vasile Vintu, rectorul USAMV – GALERIE FOTO, VIDEO  

Cum ai grija, corect, de pisica ta sau cainele tau!. Cele mai comune probleme cu care ne confruntam atunci cand avem animale in casa. Medicul Gheorghe Solcan a oferi si sfaturi pretioase tuturor fermierilor interesati. Despre lumea fascinanta a animalelor crescuta in ferme sau mediul rural, despre ingrijirea corecta a vacilor, porcilor, cailor sau boli ale acestora s-a dialogat doar in direct la BZI LIVE.

In alta ordine de idei, prof. univ. dr. ing. Gheorghe Solcan a detaliat si cazuri dificile care au ajuns la cabinetul veterinar pe care acesta il coordoneaza la Facultatea de Medicina Veterinara din Iasi. Pe de alta parte, care este primul ajutor pe care il ofera medicul veterinar unui patruped ce prezinta probleme la coloana, care este hrana potrivita pentru animalele de companie sau altele au fost oferite in aceasta editie.

In lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programata o noua EDITIE SPECIALA, cu doua figuri de marca din mediul academic anume profesorii si academicienii Ionel si Liviu Miron – GALERIE FOTO, VIDEO

Dincolo de toate acestea, acesta a vorbit si plecarea resursei umane calificate peste hotare, o mai buna finantare a sistemului educational autohton, colaborari si proiecte pe plan international dar si ce l-a determinat, in urma cu aproape doua decenii, sa nu plece in Statele Unite ale Americii (SUA). Emisiunea completa cu profesorul Solcan poate fi urmarita AICI:
 
Adauga un comentariu