Actualitate

Editie plina de EMOTIE, TALENT si INSPIRATIE literara in Studioul BZI LIVE! Un tanar scriitor va oferi detalii despre un subiect plin de SUBSTANTA – LIVE VIDEO

Publicat: 22 mai 2019
1

Joi, 23 mai 2019 incepand cu ora 15.00, in Platoul Studioului BZI LIVE este invitat un tanar frumos. Dialogul va fi unul EMOTIONANT alaturi de Cezara Zamfir, absolventa a Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi si tanar scriitor. Creatia sa, "Eu, cea de pe locul doi", este inspirata dintr-o multitudine de surse si prezinta perspectiva personajului principal feminin referitor la identificarea pe locul doi in absolut orice aspect al vietii ei, negasind puterea sa depaseasca acesta conditie. Momentul culminant este acela al descoperirii faptului ca si un sentiment atat de nobil precum iubirea, o poate plasa pe acelasi loc, facand-o sa isi defragmenteze, psihologic vorbind, personalitatea, astfel ajungand de nerecunoscut atat pentru cei apropiati cat si pentru societatea din care face parte.

In lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programata o noua editie cu unul dintre cei mai interesanti profesori ai Universitatii Cuza din Iasi – GALERIE FOTO, VIDEO

Pornind de la premisa ca toti ne nastem inocenti si neatinsi de defectele clasice ale societatii, cartea urmareste povestea unei tinere ce cunoaste suferinta la limitele ei cele mai acerbe, se redescopera si decade moral prin intermediul unei aventuri pe care o are cu un barbat insurat. Prin aceasta poveste, incerc sa urmaresc traseul psihic si nu numai al tinerei Amalia, ce invata pe parcurs ca doar in ea va gasi puterea necesara sa treaca de fiecare data peste orice obstacol pe care i-l impune soarta. Aceasta poveste este una clasica si de actualitate in acelasi timp. Ea nu vrea sa multumeasca publicul feminin cu oratorii motivationale, nu vrea sa judece pe nimeni, nu vrea sa atraga atentia asupra infidelitatii ci vrea sa expuna din toate punctele de vedere, un caracter cat se poate de obisnuit al societatii de zi cu zi care decade, se schimba, invata sau nu din greseli si intr-un final ia decizii ce vor genera consecinte indiferent de situatie. Cheia acestor consecinte este asumarea, ceea ce naste o batalie interioara in Amalia creionata in carte la nivel semi-erotic si psihanalist", fragment din romanul "Eu, cea de pe locul doi" de Cezara Zamfir si publicat pe www.libris.ro. Despre toate acestea, alaturi de alte idei ce tin de Viata, Pasiune, Literatura vor fi abordate cu Cezara Zamfir.
 

Toti cei care doresc sa adreseze intrebari invitatului o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau folosind pagina de Facebook.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:
BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

Adauga un comentariu