BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție specială de Valentine’s Day! În studioul BZI LIVE va fi cântec, joc și voie bună! O frumoasă interpretă de muzică va aduce spiritul specific sărbătorii în sufletele tuturor – FOTO

Publicat: 13 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 14 februarie, de la ora 11:00, la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni va fi prezentă Andreea Luca, o tânără interpretă de muzică din Iași. Studentă în anul IV la Universitatea Națională de Arte “George Enescu” Iași, specializarea Compoziție Jazz- Muzică Ușoară, frumoasa cântăreață se deosebește prin viziunea sa asupra artei. În prezent face parte din formația Trison Band și este câștigătoarea a numeroase concursuri și festivaluri de specialitate.

Chiar de ziua îndrăgostiților, artista ieșeană va interpreta muzică de dragoste, versuri menite să aducă sărbătoarea în studioul nostru. Invitata Biancăi Ciubotariu va discuta despre compoziția muzicală, despre cântece de dragoste și interpretarea lor, despre artistul independen, dar și despre planuri și vise. „Cânt de când mă știu și deși mi-am căutat alte vocații, în final, am revenit la cea dintâi pasiune, muzica. Am participat la diverse concursuri, spectacole și mărturisesc că emoțiile de a fi pe scenă sunt mereu la fel de mari, dar totodată, indispensabile unui artist”, spune Andreea.

Toți cei care doresc să adreseze întrebari o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu