Actualitate

Editie speciala „Jocuri de Putere” – DUPLEX Manastirea Putna – Bucuresti, cu Rares Bogdan si Octavian Hoandra. Invitat special, Vasile Dancu

Publicat: 09 apr. 2015
1

Cand s-au temut ca le dispare tara de sub picioare, romanii s-au rugat sa li se arate CALEA si au descoperit, astfel, ADEVARUL si VIATA.

Daca in urma cu un an au asteptat Invierea la Manastirea Nicula din Ardeal si s-au bucurat de Nasterea Mantuitorului la Manastirea Barsana din Maramures, acum, Realitatea Tv si Rares Bogdan se vor afla la Manastirea Putna, in Moldova.

In aceasta seara, de la ora 21.00, urmareste o editie speciala „Jocuri de Putere” in care Rares Bogdan, din inima Bucovinei, si Octavian Hoandra si Vasile Dancu, din studioul Realitatea TV din Bucuresti, iti arata locul de unde le vine romanilor puterea, cand pare ca si-au pierdut-o.

Vei descoperi rezultatele unui tulburator studiu IRES despre comportamentul poporului roman in fata sarbatorilor crestine. Vei afla cati dintre noi mai credem in minuni si cati avem convingerea ca ele se intampla de fiecare data cand iubim cu credinta ca putem invinge totul.

Nu rata in aceasta seara unul dintre putinele ADEVARURI  ale poporului roman, transmis de Rares Bogdan, inaintea Invierii, din inima Bucovinei, de langa mormantul lui Stefan cel Mare si Sfant. La „Jocuri de Putere”, intr-un duplex-eveniment Putna – Bucuresti.

Adauga un comentariu