Actualitate

Editie spectaculoasa la BZI LIVE! Doi oameni cheie din cadrul Politehnicii Iasi vorbesc despre ce se intampla la clubul din Copou

Publicat: 22 nov. 2018
1

Finalul saptamanii aduce in studioul BZI LIVE doi invitati speciali, care vor vorbi despre cele mai recente probleme pe care le intampina sportul iesean in aceasta perioada. Presedintele executiv Adrian Ambrosie si presedintele Comitetului Director, Leonid Antohi, vor dezbate, alaturi de moderatorul Cristian Hitruc, subiectele care au fost cap de afis saptamana aceasta.

Situatia tensionata din cadrul clubului de fotbal Politehnica Iasi si neintelegerile existente intre noua si vechea conducere vor fi doar doua dintre subiectele care vor fi abordate in aceasta editie a BZI LIVE. Ce intelegere exista intre Horia Sabo si Politehnica Iasi? Exista probleme reale in cadrul clubului din Copou? Se poate baza Politehnica Iasi pe noii investitori? Sunt sau nu sunt goale conturile clubului? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care cei doi invitati vor raspunde maine, incepand cu ora 15.00, in studioul BZI LIVE!

Totodata, impreuna cu cei doi invitati, vom prefata si partida care va avea loc duminica, in Copou, cand Politehnica Iasi intalneste FCSB, grupare angrenata in lupta pentru titlu. Cei care doresc sa adreseze intrebari pentru cei doi invitati o pot face pe www.bzi.ro, la sectiunea comentarii, sau pe pagina de Facebook BZI.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!

Adauga un comentariu