Efectele adverse ale maririi buzelor

Publicat: 28 apr. 2010

Buzele naturale nu mai sunt la moda printre vedetele de la noi, care vor toate sa aiba un zambet ca cel al Angelinei Jolie.
Ultima intrata in aceasta categorie este ‘blonda lui Bote’, Bianca Dragusanu.

Dana Savuica, Denisa Tanase de la Bambi, Andreea Raicu, Anda Adam, Elena Basescu, Andreea Spataru, Simona Sensual, Cristina Spatar, Marinela Nitu, Oana Zavoranu si Andreea Antonescu sunt doar cateva dintre vedetele care au aparut in public cu buze evident marite.

Daca totusi nu-ti plac buzele naturale si chiar vrei sa iti injectezi silicon, ia in considerare si efectele secundare ale interventiei:

Poti avea reactii alergice. Multe paciente se trezesc cu mancarimi la buze, cu umflaturi sau usturimi. Acestea pot dura chiar si pana la o luna.

Rezultate nedorite. Unul dintre cele mai neplacute efecte secundare ale maririi buzelor este, desigur, un rezultat neplacut, adica sa ai buze si mai urate ca inainte. Se intampla la unele interventii nereusite ca siliconul sa se miste in buze.

Vindecarea lenta. Daca ai anumite probleme de sanatate care sa nu permita vindecarea rapida, s-ar putea sa nu poti iesi in lume o buna perioada de timp. Bolile care incetinesc procesul de vindecare sunt diabetul, lupus si anumite boli dermatologice.

Cicatrice. Daca optezi pentru injectarea cu grasime proprie ai mai multe sanse sa te trezesti cu cicatrice decat atunci cand alegi injectiile cu colagen. In acelasi timp insa, injectarea cu grasimi are un efect mai indelungat, asa ca, din acest punct de vedere, este de preferat.

video:emulte.roloading...

Adauga un comentariu