Magazin

Efectele devastatoare ale cancerului: Un barbat trebuie sa isi LIPEASCA nasul de frigider in fiecare zi – FOTO

Publicat: 05 sept. 2012

Un pacient care a fost diagnosticat cu cancer la nas are o rutina zilnica care ar putea parea foarte bizara pentru oamenii normali. Bert Eastham, in varsta de 64 de ani, trebuie sa isi lipeasca nasul, zilnic, de frigider.

Acesta a fost diagnosticat, in anul 2009, cu cancer la nas dupa ce mai multe pete au inceput sa ii apara pe fata. Deoarece cancerul era intr-un stadiu avansat acesta a fost nevoit sa faca o alegere dureroasa: sa accepte ca medicii sa ii amputeze nasul.

In urma cu o luna barbatul si-a pus o proteza magnetica: „Acum, cand ma duc la culcare il pun pe usa de la frigider. Fac asta pentru ca intr-o noapte cand m-am trezit am vazut ca nu mai am nasul si nu stiam unde este. Proteza se desprinsese si cazuse intr-un papuc de langa marginea patului. Pentru mine a fost un adevarat soc sa ma trezesc si sa vad ca nu mai am proteza”, a spus barbatul.

Mai mult, acesta s-a obisnuit atat de mult incat face si glume pe aceasta tema: „Abia astept sa zbor cu avinonul. Atunci cand voi trece de aparatele de scanare va trebui sa imi scot nasul si sunt sigura ca ofiterii nu au mai vazut asa ceva. Vreau sa le vad fetele cand faca asta”, a spus Brent razand.loading...

Adauga un comentariu