Stiri medicale

Efectul miraculos al canepei asupra bolnavilor de cancer

Publicat: 15 ian. 2015
7
Cancerul este una dintre cele mai intalnite afectiuni ale omenirii, in ziua de astazi, iar remediile din natura par a avea efecte uimitoare, in ciuda unor sfaturi eronate pe care le primim de la companile farmaceutice, care au in vedere propriile castiguri si nu cele ale bolnavilor.
La „Compultense University” din Madrid, Spania, Dr. Christina Sanchez a studiat in profunzime efectele anti-tumorale ale THC, principala componenta psihoactiva a canepei. Ea a reusit sa ne ofere astfel o buna informare, care ne dezvaluie exact cum THC distruge celulele canceroase in intregime – fara efecte adverse asupra celulelor sanatoase. 

Canepa. Indicatii terapeutice 

Incercarea sa este un plus adus cercetarilor efectuate pe aceasta planta de catre Wai Liu, un medic oncolog de la „University of London’s St. George’s medical school”. Cercetarile lui Liu ne arata, de asemenea, modul in care THC are o „activitate puternica anti-cancer”, practic tintind si oprind caile ce permit cancerului sa creasca. 
Liu subliniaza faptul ca Industria farmaceutica arunca pe piata miliarde pe medicamente care fac acelasi lucru, in timp ce miraculoasa planta face acelasi lucru in mod natural, fara sa afecteze si celulele sanatoase. In acest videoclip, dr. Sanchez explica exact cum THC isi face treaba „murdara”, eliminand celulele canceroase prin activarea propriilor receptori canabinoizi organismului, creand endocanabinoizi. Ce este uimitor este ca datorita proprietatiilor anti-tumorale ,canepa poate face acest lucru fara a avea efecte psihoactive.

Ce beneficii are canepa pentru sanatate 

„Sunt destul de multe tipuri de cancer care ar trebui sa raspunda destul de bine la aceste medicamente extrase din canepa”, a spus Liu. „Daca vorbim despre o Companie Farmaceutica ce a cheltuit miliarde de lire sterline in incearcarea dezvoltarii unor noi medicamente care vizeaza aceste cai, canepa face exact acelasi lucru – de fapt anumite elemente din compozitia canepei fac exact acelasi lucru – deci industria farmaceutica ar trebui sa-si indrepte atentia in productia de medicamente anti-cancer naturale, avand la baza aceasta planta, nu sa produca medicamente ale caror costuri sunt exorbitante”. 
Acest lucru vine intr-un moment important mai ales acum, cand statele sunt in plin proces de legalizare a canepei iar guvernele primesc presiuni din partea companiilor farmaceuticede pentru a pastra planta pe lista neagra a plantelor interzise. Planta a primit chiar si o definitie arhaica si eronata a unei plante despre care se spune ca „nu are nici o valoare medicinala”, cu toate ca exista numeroase brevete care atesta proprietatiile medicinale ale ei. 

Descopera un excelent hidratant si emolient natural 

De fapt, trei oameni de stiinta ai „Department of Health and Human Services”din SUA au rezumat concluziile lor impreuna cu cererea de brevet de inventie: „S-a constatat faptul ca aceste canabinoide au o aplicatie speciala neuroprotectoare, de exemplu in limitarea leziunilor neurologice ca urmare a accidentelor ischemice, cum ar fi accidentele vasculare cerebrale sau in tratamentul bolilor neurologice, cum ar fi boala Alzheimer, boala Parkinson si HIV.” 
Cu siguranta acestia stiau ca planta ar putea trata inclusiv cancerul. In textele hinduse, canepa a fost cunoscuta sub numele de „iarba sacra”. Aceasta a fost, de asemenea, utilizata si in medicina traditionala chineza timp de secole. Canepa poate inlocui medicamentele toxice si poate reduce drastic durerea. Dr. Sanchez , prin studiile efectuate vrea doar sa readuca intelepciunea vechilor utilizari, incadrand utilizarea acestei plante fenomen in scopuri medicinale. (sursa: secretele.com, Calin Petru Barbulescu)
Adauga un comentariu