International

Efectul Pokemon GO. Un barbat a DEMISIONAT pentru a putea vana pokemoni

Publicat: 18 iul. 2016
1
Un barbat din Noua Zeelanda a renuntat la locul de munca pentru a putea da atentie totala jocului Pokemon Go . Tom Currie lucra ca barman si ospatar la un restaurant de pe coasta Hibiscus din apropiere de Auckland, insa a hotarat sa renunte la locul de munca pentru a se dedica gasirii creaturilor digitale din acest popular joc ce ruleaza pe telefonul sau mobil. El a declarat ca se bazeaza pe prietenii sai si pe familia sa pentru a-l ajuta, insa recunoaste ca parintii au fost derutati de gestul sau.
”Cand am demisionat, nui-am spus sefului meu ca voi intra in lumea in care voi vana Pokemoni”, a marturisit acesta pentru portalul Newsbeat al grupului BBC. ”Dupa ce a fost facuta publica decizia mea, l-am sunat pe seful meu sa ii dau cateva detalii in cazul in care va fi contactat de presa”, a mai spus Tom Currie. ”Si am primit un raspuns cu adevarat dragut de la el: ”Bravo Tom. Este chiar distractiv. Sper ca esti bine si sa te distrezi in calatoria ta dupa Pokemoni”.
”Tatal meu mi-a trimis printr-un mesaj ca a stiut intotdeauna ca o sa ajung celebru”, a mai spus Tom Currie. De cand a inceput aventura prinderii tuturor monstrilor digitali, Tom a reusit sa prinda 91 dintr-un total de 151 de creaturi digitale disponibile in jocul respectiv. Acesta recunoaste ca cea mai interesanta parte a jocului este explorarea oraselor in care pana acum nu a avut ocazia sa ajunga si a reusit sa cunoasca foarte multi oameni, turisti si chiar antrenori pentru jocul Pokemon cu prilejul unor intalniri publice.
Tom sustine ca a inceput sa fie recunoscut in public in Noua Zeelanda dupa ce cateva portaluri de stiri sau ziare au publicat povestea sa. ”Am primit mesaje si pe Facebook din lumea intreaga, mesaje de sustinere din America, Irlanda, Canada, India si Nepal”, a declarat Tom Currie, care a recunoscut ca isi va cauta de lucru sau isi va face propria afacere dar numai dupa ce aventura sa Pokemon va ajunge la sfarsit.
Comentarii
Adauga un comentariu