Magazin

Ei sunt cei mai infideli barbati din Europa

Publicat: 27 feb. 2014

Francezii si italienii sunt campionii infidelitatii in Europa, mai mult de un barbat din doi (55%) si o femeie din trei (32% in Franta si 34 % in Italia) cedand ispitelor, potrivit unei anchete a Ifop, efectuata in sase tari si publicata marti.

Procentul barbatilor infideli este mult mai redus in tarile dominant protestante, ca Marea Britanie (42%) si Germania (46%), in timp ce el este 51 % in Belgia, adauga ancheta realizata in Franta, Germania, Spania, Italia, Belgia si Marea Britanie pentru Gleeden, site de intalniri extraconjugale.

Citeste si A donat un rinichi sotului, iar acesta a inselat-o cu prietena ei

Sondajul ‘tinde sa confirme zvonurile si articolele din presa, mai ales internationala, despre caracterul nestatornic al francezilor, cliseele despre barbatul latin indeosebi infidel’, a indicat pentru AFP Francois Kraus, director al studiilor la Ifop.

Citeste si Ce inseamna sa fii bisexual?

Dezvaluirea la inceputul lunii ianuarie a relatiei intre presedintele francez Francois Hollande si actrita Julie Gayet a alimentat comentariile in presa lumii despre moravurile amoroase ale francezilor.

‘Hollande si Berlusconi, cunoscuti acum pe acest plan la nivel international, isi reprezinta poate in final cel mai bine natiunile’, a comentat Kraus.

Citeste si Cele mai infidele zodii!

Infidelitatea este repartizata mai proportional intre sexe in tarile nordice, in special in Gemania, unde 43% dintre femei recunosc ca au fost infidele (fata de 29 % in Marea Britanie), precizeaza studiul.

Sursa: realitatea.netloading...

Adauga un comentariu