Eveniment-Social

Ei sunt iesenii premiati, dupa ce au aruncat deseuri electronice

Publicat: 14 iun. 2013
1
Aproximativ 8.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) au fost adunate in cadrul colectei organizate pe 5 – 8 iunie la Iasi. Parteneri in aceasta actiune au fost Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, Sc Salubris SA, Agentia pentru Protectia Mediului Iasi si Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iasi.
 
Cei care au ales sa se debaraseze corect si responsabil de obiectele nefolositoare provenite din echipamente electrice si electronice, au intrat automat intr-o tombola cu premii.

Castigatorii acestor premii sunt: Leon Adrian, Chiprian Ciprian, Cotea Victor, Stan Lucretia, Andrei Marius, Munteanu Constantin, Leon Laura, Boboc Adrian au castigat prin tragere la sorti cate un fier de calcat, Gavrila Nicoleta, Leon Rodica, Abalasei Maria, Lucan Anisia, Hasegeanu Ion Dan, Rusu Mihai, Barsan Pavel, Popa Aurelian au castigat cate o cafetiera, Buzdugan Andrei, Aprodu Iuliana, Promazie, Cenusa Anatoles, Pana Nicolae, Revei Emanuel, Chitoi Laurentiu, Aprodu Irina au castigat cate un mixer, cele 2 hote au mers la Hriscu Crina si Clapon Cornel, iar boilerul electric a fost castigat de Stoicescu Maria.
 

Iesenii au inteles importanta colectarii si reciclarii deseurilor electrice si s-au implicat in actiunea de colectare din orasul lor, la care au participat si peste 40 de voluntari din cadrul Universitatii „Gheorghe Asachi”. In jur de 70% din deseurile electrice colectate au fost preluate gratuit de la domiciliile cetatenilor sau sedii de firma, in urma apelurilor inregistrate la numerele de telefon puse la dispozitia acestora pentru serviciul de colectare gratuita a deseurilor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu.Adauga un comentariu