Local

Ei sunt politistii de elita ai Iasului! Infractorii tremura in fata lor

Publicat: 25 mart. 2014

@ S-au remarcat in fata sefilor, in urma rezultatelor pe care le-au obtinut anul trecut @ Sunt patru ofiteri si sapte agenti de politie @ Ieri au fost avansati inainte de termen @ Seful politiei are numai cuvinte de lauda la adresa lor

A devenit politist in 2005, iar de la bun inceput a fost remarcat de sefi, datorita ambitiei si perseverentei. A continuat sa faca cursuri de specialitate, pentru ca nimic sa nu il ia prin surprindere. Ieri, a fost aplaudat la scena deschisa si laudat de chestorul Ioan Scripniciuc, seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi. Subcomisarul de politie Alex Cristian Ciobanu, din cadrul Sectiei 3 Politie, a fost avansat inainte de termen, ca rasplata pentru munca pe care a depus-o in 2013. Subcomisarul in varsta de 32 de ani se ocupa de cercetari penale si a lucrat anul trecut la aproximativ 90 de dosare, sub indrumarea procurorilor de caz. Aproape 70 dintre cazuri a reusit sa le rezolve, iar vestea i s-a dus in tot inspectoratul.

Citeste si: El este spaima infractorilor! In fata lui tremura toti criminalii!

„Unele dosare au un grad ridicat de dificultate, altele mai putin. Toate implica, insa, un volum avansat de munca”, a spus politistul. Acesta marturiseste ca in meseria lui importanta este munca in echipa, iar cele mai dificile cazuri sunt cele in care se instrumenteaza mai multe probe, care nu indica insa un rezultat clar. „Atunci cand nu ai o solutie clara, orice dubiu este in favoarea infractorului. Uneori ai un test poligraf care arata clar vinovatia unei persoane, dar nu este de ajuns. Alteori ai chiar marturia persoanei si tot nu este suficient”, explica subcomisarul Alex Cristan Ciobanu.

Citeste si: Povestea ieseanului care a reusit sa bage spaima in infractorii din Anglia. Este incredibil curajul sau!

11 politisti avansati inainte de termen

Alaturi de politistul din cadrul Sectiei 3 Politie au mai fost avansati inainte de termen, pentru rezultatele deosebite in activitate, inca 10 angajati ai IPJ. Este vorba despre subcomisarul de politie Dan Iuliu, din cadrul Serviciului Criminalistic, inspectorul de politie Constantin Alex Ciprian Lazar, din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, inspectorul de politie Iulian Remus Diaconu, de la secta 5, agentul principal Catalin Costel Pristavita, din cadrul Biroului Rutier, agentul principal Andrei Scafaru, de la sectia 2, Ionut Chiriac, de la Politia Harlau, agentul sef Mihai Saraiduc de la postul de Politie Popricani, Adrian Gorie de la Politia Raducaneni si Dinu Covataru de la Sectia Rurala Targu Frumos. „Fiecare politist se straduieste sa-si indeplineasca, zi de zi, cat mai bine cu putinta, sarcinile profesionale, sa contribuie la imbunatatirea imaginii publice a institutiei, sa obtina performante mai bune in activitate, astfel incat siguranta stradala in scoli si in proximitatea acestora, in mijloacele de transport, siguranta rutiera – obiectivele strategice ale Politiei Romane, sa cunoasca o imbunatatire vizibila si apreciata de cetatenii judetului Iasi”, a declarat chestorul de politie Ioan Scripniciuc, seful IPJ Iasi. Ieri, de ziua Politiei Romane, au fost inmanate plachete, diplome si scrisori de multumire politistilor cu rezultate bune.

Citeste si: Barbatii intorc capul dupa ea! Femeia in fata careia tremura toti soferii din Iasi! – FOTO

Comentarii
  • Cine este finul lui cap mare?, cine este femeia chinuita ce sta băgată într-un trup firav de bărbat?? Gingas ******* plin de pilisoare

  • stau in birouri si fac actiuni si foamea aduce hoti zilnic stau la dos la televizor canapele etc bani 3000-4000 bravo .nu se confirma la adresa .ii suporta sistemul.bravo

  • finul avanseaza la exceptional de fiecare data ca si nasul sau!….numai ei stiu cum…succes in continuare si la mai multe avansari!Felicitari pt acest articol de senzatie!Intrebati-l pe acest mare politist daca a dat o amenda vreodata in cariera lui?

  • in sfarsit am aflat de ce tremura infractorii din iasi !!!!!!!!!!!!!astia iau mai multa sau mai putina spaga ?pe la rutiera nu sunt asa vajnici politisti ? din aia care stau la panda ca pazinicii de la CAP-urile de pe vremuri ? de fapt cam tot atata minte si cultura au si astia ! a-ti observat cum tin pixul in mana cand dau amenzi ? parca atunci il vad prima oara !militieni , politisti -care-i diferenta ?

Adauga un comentariu